De Ana Maria Păsat,

Odată cu numirea Sandei Ladoși în funcția de Director artistic al Circului Metropolitan, cei doi copii ai săi, Bogdan și Ioana, au început să meargă mai des la spectacolele instituției.

Ei bine, în timp ce băiatul are altă preocupare, fotbalul, fiica sa, Ioana, este foarte atrasă de… circ! Aceasta nu doar că a văzut de mai multe ori reprezentațiile, dar s-a și apucat de acrobații. Sanda Ladoși vorbește despre pasiunea fiicei sale.

”Băiatul, ca băieții, e mai rezervat. A fost însă și el la spectacole.  Fata mea cel puțin le-a văzut de nu știu câte ori. Face pregătiri în sensul ăsta, de acrobat. Ea a făcut balet trei ani, gimnastică un an. Este extrem de elastică. Copilul trebuie să fie fericit, să facă ceva ce-i place”, a declarat artista pentru Libertatea.

Rămânând tot în sfera circului, jobul său din ultimii ani, care-i ocupă cam tot timpul, artista nu a ascuns faptul că misiunea sa în fruntea acestei instituții este una ceva mai dificilă după ce animalele au fost scoase din toate show-urile.

”Trebuie să respectăm legea care interzice prezența animalelor. Trebuie să punem în evidență artistul sub orice formă, factorul uman înaintea tututor. Acum, la nivel mondial, conceptul de circ se schimbă. Nu e simplu. E logic să nu fie facil pentru un public obișnuit de zeci de ani să vadă animale la circ. Trebuie să existe o perioadă de tranzicție, de acomodare, totul e mental, trebuie să obișnuiești publicul cu spectacol frumos la circ, că sunt sau nu animale, acesta este scopul. Calitaea spectacolului contează”, a adăugat aceasta.

De unde vin problemele pentru Sanda Ladoși

Cât despre problemele avute de soțul său cu legea, și coșmarul prin care au trecut când s-au trezit cu mașcații acasă, artista spune că cei doi copii ai săi nu au avut de suferit.

”Am știut să gestionez situația”, a precizat aceasta.  

Sanda Ladoși a adăugat că niciodată nu și-a pierdut optimismul.

”Probleme are fiecare, unii la vedere, unii ascunse. Eu, ghinion, sunt persoană publică și se văd. Important e să ne echilibrăm și să mergem înainte. Soarele meu nu a plecat niciodată. Sunt momente de dezamăgire, dar niciodată nu mi-am pierdut speranța. De regulă latura umană mă poate răni cel mai tare, oamenii în care-mi pun speranță, bază, probabil de la care am așteptări. Cred că de acolo vin problemele, nu din factorii mecanici”, a specificat artista.

Video EXCLUSIV/ Crina Matei e considerată spărgătoare de petreceri: ”Mă retrag devreme”

 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă