MENIU CAUTĂ
10 Dec. 2017 21:00 , de Ana Maria Păsat

Video EXCLUSIV/Motivul pentru care Cosmina Păsărin intră rar în bucătărie. ”Nu mă văd în rochie de mireasă”

Distribuie

Cosmina Păsărin intră rar în bucătărie asta pentru că locuiește singură, se simte foarte bine așa și nu-i trebuie cineva care să o completeze.

Chiar dacă are 35 de ani, vârstă la care multe alte vedete din show-bizz-ul autohton și-au întemeiat deja o familie, Cosmina Păsărin e departe de a-și fi propus acest lucru.

Bruneta spune că se simte bine așa cum este și nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă.

'Nu fac un scop din asta. Nu m-am văzut niciodată în rochia de mireasă, poate doar prin cadrul prezentărilor de modă. Eu sunt foarte bine cu mine oricum, nu-mi trebuie cineva care să mă completeze', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Cum bruneta locuiește singură, ea nici nu petrece prea mult timp prin bucătărie.

'În mod deosebit îmi plac ciorbele. Fiind singură, nu mă omor și nici nu am dispoziția necesară să stau în bucătărie. Gătești ceva mai rapid când vine vorba de tine', a declarat Cormina Păsărin pentru Libertatea.

 Face bani frumoși ca MC

Cosmina Păsărin o duce însă cât se poate de bine pe plan profesional. Ea a recunoscut că are joburi multe și un program extrem de încărcat mai ales la acest sfârșit de an.

'Pentru mine este o perioadă extrem de încărcată, foarte multe evenimente pe care le prezint, de toate felurile..evenimente de modă, corporate. Eu nu sunt manechin și nici model'.

CITEȘTE ȘI:

Fotografii inedite cu Regele Mihai la 93 de ani

 

Comentarii