MENIU CAUTĂ
01 Mar. 2018 05:30 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/Nicoleta Nucă are un nou iubit, însă îl ține cam …secret. Brunet, discret, loial, toboșar!

Distribuie

După relația cu Liviu Vârciu, Nicoleta Nucă nu a apărut la brațul niciunul bărbat, deși declara de fiecare dată când era întrebată că este într-o relație. Recent, Nicoleta Nucă ne-a făcut cunoștință cu noi noul ei iubit.

Zilele trecute, la petrecerea Radio Zu, Nicoleta Nucă nu a mai venit singură, ci în compania unui tânăr cu ochi albaștri. Deși la interviuri băiatul a lăsat-o pe artistă să vorbească singură cu presa, preferând să stea în spatele camerei, la petrecere au fost nedezlipiți unul de celălalt. „Este prietenul meu. Pur și simplu l-am întrebat dacă vrea să vină cu mine la acest eveniment și atât. L-am convins ușor. Uneori trebuie să știi să fii persuasivă în puține cuvinte”, ne-a povestit Nucă fără să ne dea prea multe detalii.

Nicoleta Nucă are un iubit toboșar

Chiar dacă sunt la primul eveniment la care vin de mână și se afișează în fața presei și a colaboratorilor, Nicoleta a încercat să-i protejeze identitatea. Se pare însă că nu ar avea de ce, căci tânărul nu este deloc străin de showbiz-ul autohton.„Deja sunt ceva luni de când suntem împreună, dar aș prefera să nu dau mai multe detalii. Îmi place să țin relația asta totuși cât mai personală”, a spus Nicoleta despre partenerul ei. Totuși, Alex Ursache, pe numele din buletin, este un toboșar cunoscut care a colaborat de-a lungul timpului atât cu Irina Rimes, cât și cu Raluka, având contract cu casa de producție pe care o manageriază Raluka.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Raluca, tânăra ucisă de libian, era pe jumătate oarbă și a luptat enorm să-și împlinească visul. Făcea voluntariat și vorbea patru limbi străine

Citește mai multe despre alex ursache și nicoleta nuca pe Libertatea.

Comentarii