Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Fiica Andreei Esca a intrat în afacerea familiei! Rujul ei, testat de mama și de tata înainte de lansare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Fiica Andreei Esca a intrat în afacerea familiei! Rujul ei, testat de mama și de tata înainte de lansare

VIDEO/ Fiica Andreei Esca a intrat în afacerea familiei! Rujul ei, testat de mama și de tata înainte de lansare

Alexia Eram îi calcă pe urme și mamei, devenind vedetă - e drept că nu pe sticlă, ci pe rețelele de socializare -, dar și tatălui ei, în afacerea căruia tocmai a intrat, oficial. Frumoasa fiică a Andreei Esca tocmai și-a lansat propriul ruj, pe care l-a testat pe părinții ei!

De Andreea Romaniuc Archip,

Studentă la Londra, tânăra a revenit în țară pentru lansarea unui produs cosmetic. Cine a fost prima persoană care l-a testat?

„Tata! O să râdeți, dar tata, pentru că el are brandul. Eu eram plecată și el l-a testat prima oară. Rezultatele au fost foarte bune, este cel mai rezistent ruj, mama a făcut baie cu el și nu s-a luat”, ne-a povestit Alexia Eram secrete de culise.

Ideea de a intra în afacerea familiei a venit firesc, ea gândindu-se cum să își fidelizeze publicul care o urmărește pe rețelele de socializare. „Am vrut să sărbătoresc cumva susținerea abonaților mei de pe YouTube și a urmăritorilor mei de pe Instagram și m-am gândit că ar fi foarte drăguț să fac un produs pe care să îl avem toți. Am zis că un ruj ar fi foarte frumos, pentru că este un produs foarte ușor de folosit și l-am făcut roz, evident, culoarea mea preferată. Miroase a biscuiți”, ne-a explicat ea.

Îi e greu departe de iubitul ei, Mario Fresh

A fost primul Valentines Day sărbătorit de Alexia departe de iubitul ei, Mario Fresh, concurent în echipa Faimoșilor de la „Exatlon”. Deși se află în Republica Dominicană de o lună și jumătate, cântărețul e la curent cu activitatea Alexiei.

„El știe că plănuiesc să lansez acest produs de foarte mult timp, lucrez la el, i-am spus și data, cred că se gândește la mine astăzi. Știu că e cu gândul la mine și eu sunt cu gândul la el. Mă uit când se difuzează „Exatlon”, îl susțin, sunt acolo, alături de el. De o lună jumătate nu ne-am mai văzut. E foarte greu, dar o să trecem și peste asta. Chiar țin un jurnal, scriu în el aproape în fiecare zi despre tot ce fac”, ne-a spus Alexia Eram, care a făcut o schimbare de look pentru lansarea rujului: a purtat o perucă blondă.

Studiază în Anglia

Alexia Eram este studentă în Anglia, dar vine în țară destul de des. „Acum nu am mai venit de o lună, dar, de obicei, când este și Mario aici, vin cam la 2-3 săptămâni”, a precizat ea. Spune că-i place acolo, însă îi lipsesc prietenii, familia și iubitul.

Foto: Sorin Cioponea; Video: George Capoianu

Citește și: VIDEO/ Mihai Bobonete a început două facultăți, dar n-a terminat nici una: „Am liceul la bază, nu mă laud cu asta!”

Close
Închide
  Close