Mergi direct la conținut »
VIDEO/ În numele tatălui! André s-a reunit, întocmai cum Andreea Antonescu i-a promis tatălui ei înainte de moartea lui!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ În numele tatălui! André s-a reunit, întocmai cum Andreea Antonescu i-a promis tatălui ei înainte de moartea lui!

VIDEO/ În numele tatălui! André s-a reunit, întocmai cum Andreea Antonescu i-a promis tatălui ei înainte de moartea lui!

La 35, respectiv 36 de ani, măritate și cu copii acasă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu încearcă să readucă în actualitate, că tot e pe val muzica retro, melodii pe care le-au lansat în adolescență.

De Florian Gheorghe,

Fostele copile teribile ale scenei muzicale din anii 1998-2001 au refăcut, la 18 ani de la destrămare, trupa André și fiindcă au simțit că ar avea public pentru asta, și ca o respectare a promisiunii făcute tatălui uneia dintre ele, înainte de moarte.

”I-am promis lui tata (Gheorghe Antonescu, decedat în anul când André s-a dizolvat, 2001 – n.r.), înainte să treacă în neființă, că proiectul va continua. Astăzi începe André versiunea 2.0, una îmbunătățită și matură”, ne-a declarat Andreea Antonescu, iar surata ei, Andreea Bălan, ne-a explicat de ce e atât de încrezătoare în succesul trupei reșapate: “André este o legendă a muzicii, un reper și model”.

Au scos de la naftalină costumele din latex

Împăcarea muzicală a celor două cântărețe, poreclite pe vremuri “Andrelele”, vine într-un context cu puternic parfum retro. Tot ce-i vechi e iar la modă, de la haine la muzică, iar o mulțime de trupe care și-au dat obștescul sfârșit de ani buni s-au reunit, în încercarea de a prinde valul – 3rei Sud Est, N&D, Sweet Kiss, Class, AXXA.

André, căreia nu i se poate nega succesul muzical – piesele “Lasă-mă, papa, la mare”, “Liberă la mare” ori “Noapte de vis” au fost fredonate de mulți mult timp – a ieșit însă la rampă nu doar cu vechile hituri, ci și cu o melodie nouă, “Reset la inimă”, lansată marți seară, când fetele au anunțat oficial refacerea trupei.

La spectacolul demonstrativ, lookul nou, cizelat față de cel de acum două decenii, al fetelor de la André, a fost completat, pentru consecvență, de costumele din latex care le-au făcut celebre în perioada de glorie, iar coregrafia a inclus mișcările de dans cunoscute ale vedetelor.

Cei care se înghesuiau altădată la spectacolele André se pot vindeca de nostalgie pe 16 iulie, când, la Arenele Romane, Bălanca și Antoneasca vor apărea pe scenă, într-un show dedicate muzicii românești a anilor 2000.

Real fenomen la sfârșitul anilor 90, André a fost ca o explozie în muzică. Andreea Antonescu și Bălan au vândut, în plină eră a pirateriei, oficial, peste 1,5 milioane albume!

CITESTE SI:VIDEO/ Luni la spital, sâmbătă la… bal! Kempes a cântat pe scenă într-un fotoliu, cu mâna-n ghips

Close
Închide
  Close