MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2010 20:27

Video | Înregistrarea prin care Mădălina Manole îşi ia adio de la cei dragi

Distribuie

Mădălina Manole şi-a luat rămas bun de la cei dragi prin intermediul unei filmări. Vedeta s-a inregistrat singură, in oglindă, la sfarşitul lunii mai, iar Petru Mirea, soţul ei, a găsit inregistrarea zilele trecute.

În acest filmuleţ Mădălina apare tristă, fără chef de viaţă. Pare pierdută, undeva, departe. „Nu e ca în celelalte filmări ale ei, veselă, plină de viaţă”, a declarat şi Măruţă la Happy Hour înainte de a prezenta fimluleţul.

Mădălina nu rosteşte nici un cuvânt. Doar în fundal se aud nişte zgomote, copilul ei mic gângurind. În schimb, solista, cu ochii în lacrimi, parcă înghiţind în sec şi blocându-şi tristeţea îşi ia „la revedere” într-un mod tăcut, pe furiş. La fel cum a şi plecat de pe această lume. Fără să vadă nimeni, fără să ştie cineva sau să dea de bănuit. Singură în lumea ei, înregistrând un ultim şi rece adio.

40 de secunde. Atât durează ultimele… gesturi ale Mădălinei. Chiar dacă acestea au fost filmate cu zile bune înainte de noaptea sinuciderii sunt considerate ultimele săruturi şi ultimul rămas bun transmise de solistă  celor dragi.

„Se vede spaima din privirea ei. E clar că a ştiut că vrea să facă asta [n.r. sa se sinucidă]. Nu am mai văzut aşa privire în viaţa mea. Nici cel mai mare actor nu putea să aibă aşa o mimică cum a avut Mădălina Manole. Era hotărâtă să facă acest lucru şi l-a făcut”, a spus Maria Dragomiroiu, la Happy Hour, după vizionarea filmuleţului.

«Revede cu ochii minţii toate persoanele dragi de la care îşi ia, pe rând, adio»

Doctor în psihologie, Mirela Zivari crede că Mădălina a plănuit filmuleţul fără cuvinte. Familiarizată cu camerele, ea nu s-a aranjat deloc. Vrea să arate cum se vede ea pe sine: urâtă, ternă, îmbătrânită. Ochii înlăcrimaţi şi felurile în care face cu mâna arată că, în acele momente, revede cu ochii minţii toate persoanele dragi de la care îşi ia, pe rând, adio. Ea poartă verigheta pe mână, semn că nu are sentimente negative faţă de soţul ei, însă nici măcar scâncetul copilului ei sau vocile din camera alăturată nu o fac să renunţe la mesajul sinucigaş'.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii