Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Octavian Strunilă este un tată responsabil. „Nu merg la nuntă ca să-l pregătesc pe fiul meu pentru școală”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Octavian Strunilă este un tată responsabil. „Nu merg la nuntă ca să-l pregătesc pe fiul meu pentru școală”

VIDEO/ Octavian Strunilă este un tată responsabil. „Nu merg la nuntă ca să-l pregătesc pe fiul meu pentru școală”

Pentru simpaticul Octavian Strunilă, ziua în care începe școala e una extrem de importantă. Fiul lui, Sașa, intră în clasa întâi. Deși a mai trecut prin asta acum doi ani, actorul nu e deloc relaxat. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

De Denisa Macovei,

În ciuda faptului că pare o persoană pusă mai mereu pe șotii, Octavian Strunilă este extrem de responsabil atunci când vine vorba de copii lui. Dovadă că, pentru că fiul său va merge anul acesta în clasa I, Strunilă este decis să renunțe la nunta unui prieten pentru a-l putea pregăti pe micut. „Acum când va începe școala, fiul meu va merge prima dată la școală și am mari emoții. Sunt emotiv din fire. Îmi aduc aminte că acum doi ani am dus-o pe fiica mea la școală și am avut așa un sentiment că nu se uita la mine, nu mă băga în seamă. Era prea emotivă ea. Cred că ea era aproape să plângă. Este și motivul pentru care nu voi ajunge la o nuntă, pentru că vreau să stau de vorbă seara cu copilul, să-i explic că va merge la școală. Nu pot să vin direct de la nuntă, să-l iau și să-l duc direct la școală”, ne-a declarat prezentatorul de la Fort Boyard.

Iubita lui Octavian Strunilă a primit 4 inele de logodnă și le-a pierdut. Detalii despre nunta celor doi

Octavian Strunilă este un tată responsabil

În schimb, el își aduce aminte că prima lui întâlnire cu școala primară a fost marcată de uniforma mult prea apretată. „Eu îmi aduc aminte de prima mea zi și îmi aduc aminte un detaliu că îmi stătea uniforma ridicată, eu tot o apăsam și ea se ridica. Asta a fost ieșirea mea din casă spre școală. Atât îmi aduc aminte. În rest nu-mi aduc aminte nimic, dar aveam problema asta cu uniforma”, ne-a mai spus actorul.

VIDEO: Dumitru Angelescu


Nepoata actorului Dorel Vișan, la Vocea României. “Nu pot să fiu penibilă, maximum să cânt prost”. Câte scaune a întors?!


Close
Închide
  Close