Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Pactul făcut de Andreea Bălan și George Burcea de când au copii. Își notează în caiet zilele în care au treabă și nu pot să stea cu fetele!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Pactul făcut de Andreea Bălan și George Burcea de când au copii. Își notează în caiet zilele în care au treabă și nu pot să stea cu fetele!

VIDEO/ Pactul făcut de Andreea Bălan și George Burcea de când au copii. Își notează în caiet zilele în care au treabă și nu pot să stea cu fetele!

Viața cu doi copii nu e deloc ușoară. Au constatat asta pe propria piele Andreea Bălan și George Burcea. Chiar dacă au ajutoare - pe mama vedetei și o bonă -, cei doi au făcut un pact și se anunță din timp când au obligații profesionale, astfel încât celălalt să stea cu fetele.

De Andreea Romaniuc Archip,

Andreea Bălan și-a reluat activitatea muzicală de curând, prin urmare, pe lângă concerte, care sunt de obicei în weekend, artista are de pregătit un nou concept de show, de lansat un videoclip, dar și de mers la diverse emisiuni sau evenimente.

Cum și soțul ei, actorul George Burcea, are sarcini profesionale, cei doi au stabilit cum să se organizeze, astfel încât întotdeauna acasă să rămână unul dintre ei, alături de cele două fetițe.

Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe

„Să ai doi copii este foarte frumos, dar este și foarte greu, mai ales dacă nu ai ajutor. Noi o avem pe mama, avem și o bonă, dar întotdeauna trebuie să existe doi oameni, nu se poate ca un om să aibă grijă de ambele fetițe, pentru că e diferența mică de vârstă și când Ella vrea în parc, cealaltă, hop, trebuie să mănânce, fix în același timp! Când Ella vede că pitica mănâncă, atunci vrea și ea să iasă afară, să meargă în parc și trage de tine. Deci trebuie doi oameni constant care să aibă grijă de ele și trebuie să ne anunțăm unul pe altul când avem filmări sau evenimente și să ne programăm.

Ne scriem în caiețel: „Uite, în ziua cutare, eu am chestia asta”, iar el stă acasă. Sau mă anunță el: „Uite, trebuie să filmez ceva sau am o repetiție” și atunci, stau eu acasă. Ne facem programul unul în funcție de celălalt. Bona nu e internă”, a dezvăluit, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Andreea Bălan își notează în caiet zilele în care are treabă

George a jucat în două videoclipuri de-ale Andreei

Artista nu exclude posibilitatea ca partenerul ei de viață să apară din nou în videoclipurile sale. Mai mult, cei doi colaborează perfect și în materiale video făcute în propria reședință, prin intermediul cărora artista își ține la curent fanii cu noutățile din viața ei. „George a jucat în două videoclipuri de-ale mele, în primul, în care ne-am și cunoscut, „Rece”, și apoi în „Uită-mă” – partea a doua, că are două variante. Mai încolo… cine știe? El e omniprezent în vlogurile mele, nonstop, cu gătitul, cu copiii, e omniprezent în viața mea artistică”, a recunoscut cântăreața.

Video: Sorin Cioponea


Citește și:

Radu Mazăre va fi adus luni în țară. O echipă de polițiști pleacă în Madagascar să-l preia

 
 
Close
Închide