MENIU CAUTĂ

Video | Premieră Libertatea.ro: Shift feat. Kamara & Do-Re-Mi – ”Pe Cuvânt”

Distribuie

Prima piesă pe care Shift o lansează este intitulată a€œPe cuvant" şi este un featuring cu Kamara, solistul din trupă Alb Negru născut în Guineea Franceză.

Pentru refrenul acestei piese, Shift a apelat corul de copii DO-RE-MI care şi apare în clipul pe care l-a filmat recent.

Mesajul piesei este pozitiv, patriotic, cu puternică tentă socială: Iubesc România!

În timp ce o mare parte a populaţiei României îşi detestă ţara şi preferă să plece peste hotare pentru un trai mai bun, Shift întoarce viziunea asupra valorilor pe care le avem aici.

Motivele pentru care românii ar trebui să fie mândri sunt multe. De la valorile care ne-au făcut celebri în întreaga lume până la puterea pe care o au copiii de a schimbă viitorul ţării în binea€¦ numai dacă li s-ar acorda această şansă.
Kamara joacă rolul Profesorului de Franceză şi cântă două versuri în limba franceză, reprezentând, simbolistic, vocea Occidentului care ne îndeamnă să apreciem ceea ce avem.

Videoclipul s-a filmat în clasa şi în curtea unei şcoli din Bucureşti, unde 100 de copii cântă şi se joacă fericiţi.

Celebrul fotbalist Rica Raducanu, cel care a bucurat o generaţie întreagă de microbişti în anii 70-80, este invitat special în videoclip. Sportivul apare plimbându-se pe aleea de lângă şcoală şi pasează o minge sărită peste gard, gest simbolic reprezentând păsa carismei, a norocului şi a optimismului acordată noii generaţii.

Comentarii