Mergi direct la conținut »
VIDEO/Fiica lui Adrian Enache vrea să combine avocatura cu muzica. Le va cânta la nunți clienților și-i va reprezenta la divorț
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Fiica lui Adrian Enache vrea să combine avocatura cu muzica. Le va cânta la nunți clienților și-i va reprezenta la divorț

VIDEO/Fiica lui Adrian Enache vrea să combine avocatura cu muzica. Le va cânta la nunți clienților și-i va reprezenta la divorț

Fiica lui Adrian Enache e studentă la Facultatea de Drept, iar în paralel, cântă la diverse evenimente, în special la nunți. Diana spune că-i plac procesele, chiar se vede notar sau avocat, iar soluția de a împăca o carieră în avocatură cu una de interpretă a găsit-o fără prea multă bătaie de cap.

De Ana Maria Păsat,

La doar 21 de ani, Diana Enache pare hotărâtă să-și facă un rost în viață pe modelul tatălui ei, cântărețul Adrian Enache. Deși este studentă la Facultatea de Drept, s-a lansat și-n muzică și deja se poate lăuda că a cântat, pe bani frumoși, la mai multe nunți. Are repertoriu și pentru alte evenimente, dar nunțile sunt preferatele ei.

Diana spune că nu-i e greu să împace studiile cu hobby-ul său și va continua să cânte și după ce va absolvi Dreptul, fiindcă a găsit modalitatea de a împăca ambele cariere:

“Asta a și fost idea: să fiu și avocat sau notar, dar și cântăreață. Iar la nunți, o să le spun mirilor: eu acum vă cânt, sper să am mână bună, să vă țină. Iar dacă nu, vă aștept la cabinetul meu de avocatură sau de notar. Deci putem face un preț doi în unul”.

Tânăra nu a ascuns faptul că-i place mult să asiste la procese și a făcut practica în domeniu chiar cu avocata care a apărat-o în procesul cu cetățeanul libanez care a agresat-o și a încercat să o violeze.

“Am făcut practică fix cu avocata pe care am avut-o în episodul respectiv. Și atunci, mi s-a dezvoltat ideea de Drept. Mi-a plăcut foarte mult ce înseamnă un proces. Mi s-a părut un fel de teatru în termeni juridici. Am fost la mai multe procese și pe penal, și civil. O să termin anul acesta. Meseria de judecător e foarte impunătoare. Dar ca judecător nu mă văd stând atâtea ore pe un scaun. Ca avocat sau notar ai programul mai flexibil. Îmi plac însă și partea de publicitate și partea de media. Nu e timpul pierdut să mă reorientez”, a adăugat ea.

A debutat și ca prezentatoare de evenimente

Diana și-a făcut debutul și ca prezentatoarea de evenimente, la lansarea unor produse de îngrijire corporală.

“E prima oară când fac lucrul ăsta, am emoții foarte mari. Mi-aș fi dorit să fiul la o nuntă. Acolo am antrenament și nu mă mai pierd. Aici e lume puțin mai serioasă, nu prea de vârsta mea. Trebuie să fiu foarte naturală, altfel, nu iese nimic”, ne-a declarat ea.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV/ Cristi Borcea le dă fatala femeilor care încă mai visează la el. Jură că nu mai face copii decât cu Valentina!

Close
Închide
  Close