MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

VIDEO/ Nicola, fosta vedetă a scenei pop, s-a îndrăgostit de muzica electronică. La 49 de ani ține concerte trance!

Distribuie

Nicola, cea mai populară solistă a anilor 2000, care a lansat piese de succes precum ”Milioane”, ”De mă vei chema” ori ”Îți multumesc”, s-a îndrăgostit de muzică electronica la 49 de ani!

Nicola colaborează cu trupa Kord de multă vreme, aceștia ocupându-se de remixurile melodiilor sale, dar și de piesele noi, și se amestecă prin public, la concerte de muzică electronică. Se întâmplă în special evenimente trance organizate la Arenele Romane şi de multe ori împreună alături de copiii ei, Andrei Jonathan și Maria. Pentru noul proiect de muzică de club, artista promovează o imagine nouă, incredibilă chiar și pentru cei ce o știu bine. Se dovedește că, în ciuda vârstei (anul acesta împlinește 50 de ani), are un nonconformism admirabil. În plus, a devenit fan al muzicii DJ-ului olandez Armin van Buuren, pionier al muzicii trance și unul dintre cei mai apreciați producători de muzică electronică din lume.

Nicola s-a îndrăgostit de muzica electronică la 49 de ani!

Mamă a trei copii, Nicola Alexandru, artista ce rămâne în accepțiunea iubitorilor de muzică drept una din cele mai mari voci pop de după 89, nu se leapădă de piesele care au făcut-o celebră. Chiar dacă nu mai este atât de prezentă în activitatea muzicală din Capitală ca altădată, susține în continuare concerte prin țară, la diverse evenimente publice, spectacole concurs dedicate copiilor etc.

Un remix după o celebră piesă de-a sa, melodia cu care obținut locul 10 la Eurovision 2003- „Don’t break my heart” –  a fost difuzat la mai multe stații radio din Statele Unite.

Provocările muzicale pe care le acceptă Nicola vin la peste 30 de ani de la debutul său, la Festivalul de la Mamaia (ediția din 1985, unde a obținut Premiul Teatrului Fantasio).

CITESTE SI: VIDEO EXCLUSIV/ Actorul George Ivașcu a lămurit misterul. A treia oară ”s-a căsătorit” din greșeală!

 

Citește mai multe despre Armin van Buuren pe Libertatea.

Comentarii