Mergi direct la conținut »
Viorica de la Clejani: „Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă! Nu mi-a plăcut de el la început!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viorica de la Clejani: „Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă! Nu mi-a plăcut de el la început!”

Viorica de la Clejani: „Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă! Nu mi-a plăcut de el la început!”

Viorica de la Clejani: „Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă! Nu mi-a plăcut de el la început!”. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale muzicii de petrecere din România, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, vine sâmbăta aceasta, la „2k1”, la Antena 1, cu dezvăluiri de senzaţie despre viaţa de familie, despre modul în care s-au cunoscut şi despre persoana care le-a unit destinele.

„Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă! Ca să fiu sinceră, nu mi-a plăcut de el la început, dar mătuşa mea m-a pus să jur, pentru că ea nu s-a măritat cu el, să îl iau. Şi îi mulţumesc pentru asta!”, va povesti Viorica în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1”, completând faptul că înainte să se cunoască pe Ioniţă, acesta a avut o relaţie cu mătuşa ei.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase despre viaţa de cuplu le vor da mari bătăi de cap concurenţilor. Care dintre ei a fost mai îndrăzneţ şi i-a făcut mai multe avansuri celuilalt, care a fost cel mai scup cadou oferit soţiei la începutul relaţiei, ca să o impresioneze, cu ce şi-a atras soţul soţia în pat pentru prima dată, ce părere a avut soacra mică atunci când au anunţat că se vor muta împreună sau cu ce truc ţin aprinsă flacăra iubirii în căsnicie, la toate aceste întrebări vor trebui să răspundă invitaţii Mirelei din această ediţie – Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Roxana şi Paul Gabor Iliescu şi Oana matache şi Arando Marquez.


Un numerolog face dezvăluiri șocante despre familia Denisei Manelista. „E ceva în neregulă. E vorba de un blestem”


 

Close
Închide
  Close