Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia boicotează referendumul pentru familie. "Nu votați, faceți dragoste. Sau măcar sex" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vladimir Drăghia boicotează referendumul pentru familie. "Nu votați, faceți dragoste. Sau măcar sex" | VIDEO

Vladimir Drăghia boicotează referendumul pentru familie. „Nu votați, faceți dragoste. Sau măcar sex” | VIDEO

Vladimir Drăghia a decis să nu participe la vot la referendumul pentru redefinirea familiei. Actorul Vladimir Drăghia boicotează referendumul pentru familie. Acesta și-a exprimat foarte clar opțiunea pe contul său de socializare.

De Dana Aramă,

„În ziua referendumului, nu votați, faceți dragoste. Sau măcar sex. :-)”, este mesajul postat de artist.

Într-o înregistrarea video, Vladimir Drăghia afirmă:

„Nu merg la referendum pentru că familia mea nu se simte amenințată de iubirea dintre doi oameni. Vreau ca Zora, fiica mea, să crească într-o lume în care iubirea, în care familia nu fac obiectul unor discuții politice. Iubirea nu se votrează”.

 

Pe 6 și 7 octombrie va avea loc referendumul pentru familie, care prevede schimbarea definiției constituționale a familiei. În prezent, familia înseamnă căsătoria între soți, iar modificarea ar prevede că familia înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie. Cei prezenți la votul de la referendum pentru familie 2018, vor răspunde la întrebarea: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?” Cei care merg la vot vor putea răspunde cu DA sau NU.
Află tot ce trebuie să știi despre REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018.


Citește și: VIDEO/ Povestea familiei de bucureșteni care s-a mutat în sălbăticia Apusenilor: „Dacă eşti bogat spiritual, nu ai nevoie de foarte mult cash în portmoneu”


 

Close
Închide
  Close