De Daria Maria Diaconu,

În ediția de vineri, 11 octombrie, a show-ului Vocea României, de la Pro TV, a avut loc un moment neașteptat. Iulia Glăvan, una dintre concurentele participante la audițiile pe nevăzute și-a mărturisit dragostea pentru Horia Brenciu.

Iulia Glăvan a interpretat melodia „clown”.

”Te știu de undeva?”, a întrebat-o Horia Brenciu pe concurentă la finalul prestației pe scenă.

”Da. Din primul sezon. Am aștetat 9 ani să se întâmple asta. În ultimii 9 ani am cântat și m-am distrat. Cânt și din asta trăiesc”, a răspuns Iulia Glăvan.

”A fost un moment puternic. Ai așteptat 9 ani, m-am întors, eu zic să mă alegi, să ne sărutăm și să faci parte din echipa mea” , i-a spus Horia Brenciu concurentei.

”M-am îndrăgostit. Acum. De tine, Horia”, a fost răspunsul acesteia.

”Să ne sărutăm! Ești prima concurentă care îmi spune că s-a îndrăgostit de mine. Îți răspund la fel cu multă dragoste…Cred că așa a fost destinat să se întâmple, să revenim amândoi în 2019”,”, i-a replicat Horia Brenciu.

Iulia Glăvan va face parte din echipa antrenată de Horia Brenciu.

Citeşte şi:

Erdogan amenință că va trimite milioane de refugiați în Europa dacă ofensiva turcă în Siria este catalogată de UE drept o „invazie”

Premiul Nobel pentru Literatură 2019 este acordat autorului austriac Peter Handke, iar cel din 2018, polonezei Olga Tokarczuk

Cât de mult se trăiește la tine în județ? Diferența speranței de viață dintre Vâlcea și Satu Mare este de șapte ani, în extrema României se trăiește cât în Bangladesh!

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente