MENIU CAUTĂ

Will Smith îl va interpreta pe tatăl lui Venus şi Serena Williams în filmul „King Richard”

Distribuie

Actorul Will Smith îl va interpreta pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams, într-un proiect care a fost prezentat la sfârșitul săptămânii trecute principalelor agenţii de la Hollywood, notează Agerpres. 

Scenariul filmului „King Richard” scris de Zach Baylin se concentrează pe povestea lui Richard Williams, tatăl surorilor Williams, urmărind parcursul lui în a depăși greutățile și scepticismul cu care s-a confruntat pentru a-și transforma fiicele în campioane de tenis.

Richard Williams le-a încurajat pe fete încă din copilărie să se dedice tenisului, antrenându-le dincolo de metodele obişnuite, adăugând exerciţii tipice fotbalului american şi jocului de baschet pentru a le potenţa fizicul.

Serena a câștigat 23 de titluri single de Grand Slam, în timp ce Venus a câștigat șapte single-uri de Grand Slam. Serena a câștigat prima oară la Open-ul SUA în 1999, iar Venus a obținut primul ei titlu la Wimbledon în 2000.

Tim White şi Travor White vor fi producătorii filmului prin intermediul companiei Star Thrower Entertainment, care a lansat deja filme de calitate precum „The Post” și „Wind River”.

Will Smith va fi producător prin propria companie, Overbrook Entertainment. Reprezentanţii actorului de la agenţia CAA au confirmat că acesta dorește transpunerea acestei povestiri pe marele ecran


Cadou de Paște pentru Monica Gabor! Irinel Columbeanu, executat silit, iar fosta soție, obligată să vină în țară pentru partaj!ascular cerebral


 

Comentarii