Mergi direct la conținut »
I wonder - visele de adolescent salvează copii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

I wonder – visele de adolescent salvează copii

În mijlocul Bucureștiului, într-o zi cu soare fierbinte, platforma de surprize I wonder a pus la cale o ședință foto „ca în filme”. Ținute de designer, machiaj de star de cinema și produse de hairstyling, totul în studioul unui super-fotograf, pregătit să pună în valoare expresivitatea unei adolescente.

Maria (16 ani în curând) are vârsta la care își caută vocația și testează mai multe opțiuni. Lumea modei este una dintre ele, pentru că i-ar plăcea să fie model. Mama Mariei a decis să o pună astfel „la încercare” cu un pictorial cadou de ziua ei. Amândouă au fost cucerite de ideea unei ședințe foto care ar putea ajuta, în plus, la salvarea unui copil : una dintre „minunile” posibile prin proiectul caritabil I wonder, cel care donează pentru micuții afectați de boli grave.

Iwonder.ro a aranjat totul în detaliu: a adus patru profesioniști la studioul foto ”Cuib” și într-un decor artsy a dat startul unei experiențe speciale. Protagonista fost prevenită că vor urma patru ore de styling și răsfăț, dar și de muncă de modelling. În ziua Z, Maria a intrat în studio ca într-un laborator, unde s-a transformat de cinci ori, cu cinci ținute și styling-uri diferite, cu ajutorul celor patru artiști.

Ea a trecut, pe rând, de la o ținută adolescentină, la una de supereroină, divă și teen star. „Magicienii” au fost o echipă frumoasă, cu energie pozitivă și sensibilitate pentru cauzele caritabile: Alexandra Calafeteanu (creator de modă și stilist), Alina Brăilescu (make-up artist), Constantin Dumitru (hairstyling) și Zia Vey (fotograf român cunoscut peste hotare).

Banii pentru această experiență merg către copiii suferinzi ajutați de Fundația Ringier. Surprizele bune fac bine doar cu I wonder, acolo unde puteți găsi o mulțime de experiențe pentru cei dragi sau chiar pentru răsfățul personal.

Close
Închide
  Close