MENIU CAUTĂ
02 Ian. 2014 09:03 , de Geo Berciu

ZÂMBEŞTE DIN NOU LÂNGĂ UN TINEREL, după un divorţ cu scandal! La 51 de ani, şi-a etalat SILUETA IMPECABILĂ şi NOUL IUBIT pe o plajă exotică! FOTO

Distribuie

Pe lângă o siluetă impecabilă, actriţa putând fi uşor confundă cu o prietenă a fiicei ei, Rumer Willis, Demi Moore s-a afişat şi un misterios nou iubit, cu un look rebel şi plin de tatuaje. Cei doi au făcut risipă de gesturi tandre, mângâieri şi zâmbete, părând foarte  îndrăgostiţi

După finalizarea divorţului de Ashton Kutcher, actriţa i-a găsit acestuia mai mulţi înlocuitori, însă fiecare a respectat criteriul de la care Demi pare să nu se dezică: vârsta. Chiar dacă ea are 51 de ani, vedeta pare să fie atrasă în continuare de tinerei, iar bărbaţii cu care presa a surprins-o după despărţirea de soţul ei, Peter Morton, Harry Morton, Will Haningan sau Vito Schnabel, erau toţi mai mici ca ea.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011, după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher, însă divorţul s-a finalizat abia în 2013. Relaţia lor a fost unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenţei de vârstă de 16 ani între cei doi actori.

În prezent, Ashton Kutcher are o relaţie cu partenera sa din serialul „That ’70s Show”, Mila Kunis. La începutul lunii noiembrie, Kutcher a anunţat că intenţionează să se logodească cu aceasta.

Citește mai multe despre Demi Moore și Demi Moore - Ashton Kutcher, despărţire cu scântei pe Libertatea.

Comentarii