Mergi direct la conținut »
Zina Dumitrescu a împlinit 82 de ani. Sărbătorită de manechinele pe care le-a făcut celebre | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Zina Dumitrescu a împlinit 82 de ani. Sărbătorită de manechinele pe care le-a făcut celebre | FOTO

Renumita creatoare de modă Zina Dumitrescu și-a aniversat ziua de naștere la azil. A fost înconjurată de unele dintre manechinele pe care le-a făcut celebre.

De Dana Aramă,

Zina Dumitrescu, una dintre cele mai mari creatoare de modă din România, a împlinit 82 de ani pe 16 iunie.

Cea supranumită „Mama Zina” se află de câțiva ani internată la un azil de lux. Însă, vedeta nu a fost uitată de manechinele pe care le-a făcut celebre de-a lungul anilor.

Creatoarea de modă a fost aniversată de acestea, care au fost alături de ea cu această ocazie. Dana Săvuică, Maria Andrei, Dana Androne, Adela Surugiu-David, Camelia Ilie – fostă Miss România 1992, Cristina Nedelcu – fostă Miss Montreal 1992 și valentina Pelinel au fost câteva dintre manechinele care au mers să o aniverseze pe Zina Dumitrescu.

De ziua de naștere a Zinei Dumitrescu, și prezentatoarea de televiziune Marina Almășan a transmis un mesaj plin de emoție.

„Nu mi-aș putea-o ierta niciodată, dacă astăzi voi încheia ziua fără să îndrept gândul meu cel bun spre Zina Dumitrescu, vestita creatoare de modă a anilor 80-90, care mi-a fost colaborator apropiat la “Ceaiul de la ora 5”, prietenă de suflet, sfetnic în multe momente complicate ale vieții.

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”
Recomandări

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”

 

Astăzi Zina își sărbătorește ziua de naștere într-un loc pe care nu-l merită, cu siguranță, însă am aflat de la Dana Săvuică faptul că a fost înconjurată de manechinele sale preferate de odinioară, și pentru care, pe bună dreptate, a fost, ani la rând, “mama Zina”.

La mulți ani, Zina dragă, fie ca anii care vin să fie blânzi cu tine, oamenii din juru-ți – îngăduitori, viața – frumoasă, amintirile – ușor de înfruntat. Să fii sănătoasă și să-ți păstrezi energia și optimismul care, decenii la rand, au fost semnul tău distinctiv!”, a spus Marina Almășan.


Citește și: REPORTAJ/ Trista istorie a Hipodromului din Ploiești. În căutarea gloriei de altădată și a timpului pierdut/ VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close