Mergi direct la conținut »
Ziua Îndrăgostiților în viziunea Danei Rogoz. "E un pretext"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ziua Îndrăgostiților în viziunea Danei Rogoz. "E un pretext"

Ziua Îndrăgostiților în viziunea Danei Rogoz. „E un pretext”

Actrița Dana Rogoz a explicat ce înseamnă pentru ea Ziua Îndrăgostiților, care se sărbătorește în data de 14 februarie.

Dana Rogoz a afirmat că pentru ea Ziua Îndrăgostiților este un pretext pentru a-i face partenerului de viață mici cadouri și pentru a-i declara iubirea.

„Ziua Îndrăgostiţilor e un pretext pentru mici atenţii, anul acesta poate voi cumpăra bilete la un concert pe care, sincer, le-aş fi cumpărat oricum. Dar, e un pretext să le ofer acum, pe 14 februarie sau de Dragobete. Bifăm ambele sărbători, dar nu în mod spectaculos. Nu decorez casa cu inimioare, nu cred în felul acesta de demonstraţii ale iubirii. E un pretext să-i mai spui că îl iubeşti„, a declarat vedeta la Antena Stars.

Dana Rogoz, alături de soțul ei și fiul lor

Dana Rogoz, alături de soțul ei și fiul lor

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută publicului larg drept Abramburica.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close