Între 25 și 26 mai dimineața, surprize de ordin material, care impun ajustarea unui plan sau a unei strategii.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, etapă a ridicării orizontului de așteptare al nativilor în planul propriei lor conștiințe (educație, acces la cultură, artă și religie, înțelegere superioară, exigență față de planurile de viață personal), ceea ce îi va face pe unii să se mobilizeze, pentru a se depăși, prin proiecte care vor avea însă un aer ușor fantezist.

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, ambiții socio-profesionale, efort de afirmare, combativitate în plan public și profesional, confruntări cu colaboratori sau parteneri care tind să le limiteze inițiativele sau deciziile (dacă sunt șefi, lideri, coordonatori de proiect).

Din 31 mai, după ora 8.49, Racii vor simți nevoia de a se baza pe un prieten, de a cere și primi sprijin de la un grup de apropiați cu care se regăsesc pe aceleași coordonate de gândire și acțiune, de a solicita ajutorul unei persoane (nu neapărat cunoscute) care îi prețuiește sau care crede în proiectul lor. Reacții bazate pe rezistență, ambiție (până la cramponare de o temă, un argument sau o soluție). Dialoguri parteneriale dificile, ostilitate și competiții sau rivalități de care Racul nu poate scăpa.

Posibilă răceală, indiferență, înstrăinare sau ostilitate ori chef de ceartă în relațiile conjugale. Multă zvonistică, scurgeri de informații privitoare la viitorul locului lor de muncă sau la evoluția unor litigii de muncă.

Atenție: multe dintre aceste informații pot fi parțial adevărate, eronate în totalitate, puse în circulație pentru a testa reacția unui grup de interese vizat de respectivele modificări sau pot fi provocări. Soluțiile personale la o stare de lucruri necorespunzătoare financiar sau legal nu sunt corect puse în pagină din punct de vedere juridic sau economic.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat