De Ana Hațeg,

Lista a fost întocmită de Zdravko Cvijetic, un trainer extrem de apreciat în Statele Unite, și publicată de CNBC.

1. Renunță la stilul de viață nesănătos

Dacă vrei să obții ceva în viață, totul începe de aici. Mai întâi trebuie să ai grijă de sănătatea ta și trebuie să ții cont doar de două lucruri: O dietă sănătoasă și exerciții fizice

2. Renunță să mai gândești pe termen scurt

Oamenii de succes își stabilesc obiective pe termen lung și știu că acestea sunt doar rezultatul unor sarcini și țeluri pe care trebuie să le îndeplinească în fiecare zi.

3. Renunță la obiectivele mici

Dacă nu încerci niciodată să profiți de ocaziile mari care se ivesc sau să le permiți viselor să devină realitate, nu vei avea niciodată ocazia de a-și descoperi adevăratul potențial.

Așadar, vocalizează-ți ideile, să nu îți fie frică de eșec și, mai mult chiar, să nu îți fie frică să reușești

4. Renunță să îți găsești scuze

Oamenii de succes știu că sunt responsabili pentru viața lor, indiferent care le sunt punctele slabe și eșecurile pe care le-au suferit în trecut.

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri
Recomandări

Cum arată Guvernul Orban, după ultimele negocieri din Parlament. Lista cu miniștri

Conștientizarea faptului că ești responsabil pentru ceea ce se întâmplă în viața ta este în același timp înfricoșător și captivant. Dar doar în acest fel poți avea succes deoarece scuzele ne limitează și ne împiedică să creștem personal și profesional.

5. Renunță la mentalitatea fixă

Oamenii cu o mentalitate fixă cred că inteligența sau talentele lor sunt pur și simplu trăsături fixe și că talentul singur creează succes, fără efort. Ei bine aceștia greșesc.

Oamenii de succes știu că trebuie să investească zilnic foarte mult pentru a-și dezvolta o mentalitate de învingători, pentru a dobândi noi cunoștințe, a învăța noi abilități și a-și schimba viziunea astfel încât toate acestea să le aducă beneficii în viață.

6. Renunță să crezi în succesul imediat

Succesul obținut peste noapte este un mit. Oamenii de succes știu că trebuie să vină cu îmbunătățiri în fiecare zi pentru a ajunge să aibă rezultatele dorite.

Polițistul care a anunțat primul că „fetele dispărute din Caracal au fost găsite arse” este același care a vorbit ultimul cu Alexandra de pe un număr privat!
Recomandări

Polițistul care a anunțat primul că „fetele dispărute din Caracal au fost găsite arse” este același care a vorbit ultimul cu Alexandra de pe un număr privat!

Acesta este motivul pentru care ar trebui să planificați viitorul, dar să vă concentrați asupra zilei care vă este înainte și să aduceți îmbunătățiri de 1% în fiecare zi.

7. Renunță să fii perfecționist

Nimic nu va fi vreodată perfect, oricât de mult am încerca.

Teama de eșec (sau chiar teama de succes) ne împiedică adesea să facem ceva și să ne prezentăm creația lumii. Dar așteptând ca lucrurile să fie perfecte, riscăm să pierdem alte oportunități.

8. Renunță la multi-tasking

Oamenii de succes știu acest lucru. Acesta este motivul pentru care aleg să facă un lucru și îl fac foarte bine, indiferent ce este – o idee de afaceri, o conversație sau un antrenament.

Să fii pe deplin prezent și implicat într-o sarcină, este indispensabil.

9. Renunță la nevoia ta de a controla totul

Este important să înțelegi că sunt lucruri pe care nu le poți controla și să te concentrezi pe cele care ți sunt în putință.

Înregistrări și reportaj de la slujba de exorcizare a „părintelui” Pomohaci, unde vin în continuare sute de oameni
Recomandări

Înregistrări și reportaj de la slujba de exorcizare a „părintelui” Pomohaci, unde vin în continuare sute de oameni

De asemenea, rețină că uneori singurul lucru pe care îl poți controla e atitudinea ta față de ceva.

10. Renunță la a spune DA lucrurilor care nu îți susțin obiectivele

Oamenii de succes știu că, pentru a-și îndeplini obiectivele, vor trebui să spună NU anumitor sarcini, activități și cereri din partea prietenilor, familiei și colegilor.

Pe termen scurt, s-ar putea să nu pară cea mai bună decizie, dar când îți vei fi atins obiectivele, totul va merita.

11. Renunță la persoanele toxice din jurul tău

Există oameni care sunt mai puțin realizați în viața personală și profesională și există oameni care sunt peste noi. Dacă petreci timp cu cei care sunt mai slabi decât tine, media ta va scădea și, odată cu ea, succesul tău.

Dar dacă petreci timp cu oameni care sunt mai realizați decât tine, atunci oricât de mare va fi provocarea, vei simți că trebuie să încerci să te ridici la nivelul lor și prin urmare va veni și reușita.

12. Renunță la nevoia ta de a fi plăcut

Gândește-te la tine ca la o piață și alege-ți o nișă.

Vor fi mulți oameni cărora le place această nișă și vor exista persoane care nu. Dar indiferent ce faci, nu vei putea face pe toată lumea să te placă.

Singurul lucru pe care îl poți face este să rămâi autentic, să te îmbunătățești și să aduci plus valoare în fiecare zi.

În plus, cu câte este mai mare numărul haterilor cu atât mai mult înseamnă că faci ceva important.

13. Renunță la dependența de social media și televizor

Navigarea pe internet impulsivă și uitatul permanent la televizor sunt bolile societății zilelor noastre. Dar nu ar trebui niciodată să le lași să stea în calea obiectivelor tale.

Cu excepția cazului în care obiectivele tale depind de oricare dintre cele două, ar trebui să minimalizați (sau chiar să eliminați) dependența de ele și să direcționați acest timp către lucruri care vă pot îmbogăți viața.

Citeşte şi:

6 moduri în care comportamentul părinților când erai copil a influențat modul în care ești în prezent

Ai stofă de șef? Cele 6 întrebări la care trebuie să răspunzi cu „da” pentru a vedea dacă ai toate calitățile necesare

Trei sfaturi pentru a începe o carieră de influencer pe YouTube de la o tânără de 21 de ani care a lucrat cu mărci precum Amazon și Sephora

Diana Belbiță s-a supărat pe români și va reprezenta Canada: "În România voi veni doar în vizită"
GSP.RO

Diana Belbiță s-a supărat pe români și va reprezenta Canada: "În România voi veni doar în vizită"

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii
HOROSCOP

Horoscop 22 octombrie 2019. Pentru Săgetători, există riscul unor conflicte cu prietenii