MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2015 10:24 , de Ioana Motoc

8 dintre cele mai ciudate lucruri pe care le vor femeile în pat

Distribuie

1. Să fii deschis
Orice femeie ar vrea să-i dezvăluie partenerului ei cele mai ascunse fantezii sexuale, însă nu orice femeie are încredere să facă asta. De aceea, un bărbat trebuie să fie deschis în ceea ce privește dorințele sale. Cu cât acesta va fi mai dispus să încerce lucruri noi, cu atât va fi mai deschisă și femeia de lângă el.

2. Să asculți
Unei femei îi place să fie ascultată în orice moment, chiar și atunci când se află sub cearceaf. Aceasta știe exact ce vrea și-i va transmite bărbatului care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a o satisface. De asemenea, eforturile sale nu vor rămâne nerecompensate.

3. Pasiune
E adevărat că femeile visează la tot felul de gesturi romantice: lumânări, flori, șoapte fierbinți. Însă, bărbații nu ar trebui să uite de pasiune. De cea brută. Uneori, cea mai bună variantă de satisfacere a unei femei este să o apuci cu putere, să o pupi apăsat și să nu îți ceri scuze pentru cât de mult vrei să o savurezi.

4. Agresivitate
Femeile se entuziasmează la ideea unei partide de sex agresiv. Poate face miracole în viața sexuală a cuplurilor. Asta nu înseamnă că bărbații ar trebui să se transforme în niște brute, doar că, uneori, e bine să te lași dus de val și să accesezi cea mai întunecată zonă a dorințelor tale sexuale.

5. Să te concentrezi pe întregul corp
Bărbații fac foarte des această greșeală. Se concentrează doar pe locurile evidente, care le atrag atenția, când, de fapt, aceștia ar trebui să fie atenți la fiecare detaliu. Ar putea rămâne surprinși cât de receptive sunt anumite zone mai puțin observabile la atingerile lor.

6. Mai mult sex oral
Cine are impresia că femeile nu se bucură de sexul oral precum o fac bărbații, se înșală amarnic. Acestora le-ar plăcea la nebunie ca partenerii lor să experimenteze mai mult în acea zonă, să își dea seama ce trebuie să facă pentru o experiență cât mai plăcută.

7. Dominație
Femeilor le place atât să fie dominate, cât și să domine. E bine ca, din când în când, unul dintre voi să preia frâiele, iar celălalt să se lase controlat. Ideea este să nu uitați să faceți periodic schimb de roluri.

8. Cuvinte murdare
Orice femeie se gândește în secret cum ar fi ca iubitul său să-i vorbească obscen mai des. În pat, bineînțeles. Nu mai încercați să înfrumusețați cuvintele, spuneți exact ce vă vine în cap! Patul e singurul loc în care nu ar trebui să existe critici și reproșuri. Preluați inițiativa și faceți ce simțiți!

Sursă foto: hepta.ro.

Comentarii