Specialiştii de la idieta.ro îţi arată care sunt acestea:
1. Vită hrănită natural, cu iarbă
Are mai puţină grăsime şi mai puţine calorii decât vită hrănită cu grâne. De asemenea, are un nivel mai ridicat de acizi graşi omega3 (importanţi pentru sănătatea inimii şi metabolismul celular) care, împreună cu acidul linoleic, ajută la arderea grăsimilor din zonă taliei şi la construirea masei musculare. 
 
2. Piept de pui fără pieliţa
 Reprezintă o sursă excelentă de proteine, dar are şi un nivel ridicat de coenzimă Q10, necesară pentru reproducerea celulară şi sănătatea tenului. 
 
3. Tonul
Conservat sau proaspăt, acest fel de peşte este uşor de preparat, convenabil că preţ şi versatil. Prepară-l la grătar pe cel proaspăt sau adaugă-l permanent la salate pe cel conservat (în apă). 
 
4. Tofu
 Nu îţi place carnea? Această proteină vegetală este bogată în anti-oxidanţi pentru reîntinerirea celulară, fier pentru energie, calciu pentru structura osoasă şi pentru piele şi , o veste bună, nu are grăsimi! 
 
5. Creveţii
 Conţin zinc şi fier necesare pentru energie, dar nu au aproape deloc grăsimi. Şi cu cât ai mai multă energie, cu atât poţi să îţi întreţii programul de activităţi fizice, necesare pentru arderea de grăsimi şi construirea masei musculare. 
 
 6. Iaurt, lapte şi brânză degresata 
   Include în dietă ta zilnică lapte şi iaurt degresat, precum şi cantităţi limitate de brânză (de semenea, trebuie să alegi variantele degresate sau slabe).
 
 7. Ardeii graşi
Aceşti ardei suculenţi sunt extrem de bogaţi în substanţe anti-oxidante, necesare pentru reîntinerirea celulară. Adaugă-I la fiecare salată, sanviş sau prepară-I la grătar, pentru a avea o garnitură sănătoasă la carne.
 
 8. Avocado
 
 Bogat în grăsimi sănătoase şi vitamine, necesare pentru a construi muşchi sănătoşi şi un ten strălucitor. Reprezintă un ingredient bogat şi satisfăcător pentru salate şi sanvisuri şi te va ajută să conferi un aer exotic retetelor tale preferate.
 
 9. Năutul
Bogat în fibre, proteine, vitamine şi minerale, năutul poate fi preparat fiert, cu legume, sau mixat cu puţin usturoi, sare şi suc de lămâie, pentru a cel mai bun şi sănătos humus!
 
 

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi