MENIU CAUTĂ
26 Apr. 2018 22:55

Adela va sfătuieşte în sex şi iubire. „Îmi iubesc nespus soțul, dar îl înșel adesea. Atenția unui alt bărbat mă face să mă simt vie”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Îmi iubesc nespus soțul, însă… nu pot să nu îl înșel. Mă simt oribil de fiecare dată după ce fac sex cu un alt bărbat, însă nu mă pot să opri. Atenția unui alt bărbat, senzația că acesta mă dorește… mă face să mă simt… vie.

Nu mă înțelege greșit. Îmi iubesc nespus soțul. Suntem împreună de 10 ani. El are 31 de ani, iar eu 28. Avem o relație minunată, e un partener perfect, un tată minunat pentru copilul nostru.
Gândul că aș putea să-l pierd mă sperie teribil, dar tot l-am înșelat. În ultimii ani, am făcut sex cu alți bărbați. Aventuri de-o noapte, să le spun așa. Nu aveam sentimente pentru niciunul dintre ei. De fapt, nu am niciun sentiment pentru alt bărbat în afară de soțul meu.

Ultima aventură m-a făcut însă să mă simt extrem de vinovată. Era la barul în care lucrez, când am rămas doar cu fiul patronului. La un moment dat, acesta mi-a pus mâinile pe talie, de la spate, și mi-a șoptit la ureche că este șansa noastră. Am făcut sex în depozit. Când am ieșit, soțul meu tocmai intra cu prietenii lui în local. M-am simțit … nu pot să explic. Mă detest pentru că sunt așa, dar simt că … sunt dependentă de atenția altor bărbați. Nu știu cum să scap! Te rog, dă-mi un sfat.

Adela răspunde:

Draga mea,

Ești sigură că el nu știe că tu îl înșeli? Sau măcar poate bănuiește? Dacă spui că aveți o relație atât de perfectă, e de așteptat ca el să te cunoască foarte bine și, mai ales, să te simtă. Dacă de obicei nu ai niciun sentiment de vinovăție când îl înșeli, poate nu-și dă seama, dar de data asta măcar… Plus că nu poți fi niciodată sigură că bărbații cu care tu ai făcut sex nu se vor lăuda la nimeni că te-au avut. Mai devreme sau mai târziu tot va ajunge ceva și la urechile soțului tău. Cum crezi că va reacționa atunci? Sigur, mai există și varianta în care și el face la fel, și atunci te întreb: ți-ar conveni să afli într-o zi că și el te înșală? Dincolo de toate acestea, nu cred că e o idee bună să-i mărturisești vreodată că ai aceste porniri. Să sperăm că, odată cu timpul, aceste aventuri ale tale se vor mai rări și, în cele din urmă, te vei mulțumi doar cu soțul tău. Nu putem nega, însă, că tocmai ele fac ”sarea și piperul” relației dintre tine și soțul tău. Așa, nu ai niciodată senzația că te-ai plictisit de el, nu intri niciodată în rutină. Dacă vei reuși să-ți pledezi cauza în fața lui în eventualitatea că ar afla, atunci poți să stai liniștită, chiar te afli în situația ideală. Însă, din păcate, orgoliul masculin nu prea suportă asemenea lucruri, nu cred că te poți baza pe înțelegerea lui. Așa că, mai devreme sau mai târziu, vei fi pusă în situația să iei o hotărâre fermă…

Citește mai multe despre aventură pe Libertatea.

Comentarii