MENIU CAUTĂ
01 Iul. 2017 23:00

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Mama mea este bătrână și și-a pierdut mințile, așa că pleacă prin sat și caută bărbați cu care să facă sex”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Bună, Adela!

Mă confrunt cu o problemă stânjenitoare, dar o problemă până la urmă… Mama mea este bătrână și și-a pierdut mințile, iar noi toți din familie încercăm să o protejăm să nu își facă rău, să fie bine îngrijită. Problema este că atunci când scapă nesupravegheată, pleacă prin sat și caută bărbați cu care să facă sex. Ea nu a avut niciodată asemenea comportament, a trăit 60 de ani cu tatăl nostru, iar acum nu știu dacă modul ei de a reacționa reprezintă o nevoie și ar trebui să închidem ochii sau dacă trebuie să o oprim. Tu ce crezi?

Adela răspunde:

Draga mea,

Spui că mama ta e bătrână, chiar dacă îşi caută bărbaţi, întrebarea este: îi găseşte? Cel mai probabil, nu. Bănuiesc că toată lumea realizează că are o problemă, astfel încât atitudinea cea mai potrivită ar fi compasiunea. Dacă în majoritatea cazurilor ea este supravegheată şi îngrijită, atunci aceste episoade despre care povesteşti ar trebui să fie accidente rare. Daţi sfoară în ţară în sat, dacă cineva o vede singură, să o aducă imediat acasă sau măcar să vă dea de ştire. Mai spuneai că acest comportament al mamei ar putea fi o nevoie. Se poate discuta cu ea? Dacă nu, atunci cel mai probabil este o deviaţie. Mai ales dacă spui că toată viaţa a trăit cu tatăl tău. Nu mi-ai spus dacă tatăl este în viaţă, atunci este şi mai delicat. Este posibil ca ea să realizeze că se află la sfârşitul vieţii şi să încerce să recupereze cumva ”timpul pierdut”, dar din păcate ceea ce face ea nu reprezintă o soluţie. Dacă, totuşi, soţul ei nu mai este în viaţă şi ea îşi găseşte pe cineva, poate reuşeşte să aibă o relaţie şi se mai linişteşte. O altă soluţie comodă pentru toată lumea – dar şi costisitoare – ar fi să o internaţi pe mama într-o instituţie de specialitate.

Citește și: FOTO/ Ea este cel mai sexy salvamar de la piscină. Cum arată tânăra care veghează la siguranța bucureștenilor


Comentarii