MENIU CAUTĂ

Bijuteriile handmade din rășină epoxidică transparentă

Distribuie

Ești o persoană creativă și pasionată de artă handmade? Ai vrea să creezi propria colecție de bijuterii dar nu știi cum să începi? Rășina epoxidica transparenta este ideală deoarece are multe avantaje în procesul de creație atât pentru bijuterii, figurine handmade cât și pentru alte proiecte.

Avantajul principal este faptul că rășina epoxidica transparentă este inodoră iar timpul de uscare este redus, aproximativ 24 de ore de la turnarea în matrițe.  Acest material este ideal pentru turnarea în piese mici sau pentru realizarea detaliilor unor piese de mică dimensiune datorită maleabilității.

Pentru realizarea unor piese unicat rășină se amestecă cu diverși pigmenți sau materiale precum culori, glitter sau bucăți lemn. Efectul este unul inedit iar bijuteriile nu se sparg și rezistă în timp.

Un alt lucru benefic este faptul că pentru finisare nu se folosesc lacuri pentru luciu deoarece rășina epoxidica transparență are deja acest efect.

Piesele pot fi găurite, frezate, șlefuite cu hârtie abrazivă însă nu se recomandă datorită acestui strat exterior de luciu. Acest tip de material se poate găsi pe site-urile de specialitate, precum www.strizo.ro

Deci ce poate fi mai simplu decât atât să începi să-ți conturezi propriile modele și să dai viață ideilor tale!

Comentarii