MENIU CAUTĂ

Bucle, împletituri sau coc? De ce să ţii cont când îţi alegi coafura de vară

Distribuie

Vara e mai mereu rost de petrecere. Pe malul lacului, pe malul mării, la piscină, la un cocktail, la o întâlnire sau, de ce nu, la o nuntă sau la un botez. Şi wow!, iar suntem în centrul atenţiei! Protagoniste sau simple invitate, suntem mereu în căutarea  coafurii ideale.

Ce e de făcut? Ce e de ales? Cum procedezi? Cum te coafezi? Ce alegi? Păr lung, bucle, coc, împletituri? Iată ce ne recomandă hair stilista Emese Kelemen:

”Indiferent de ocazia pentru care alegi coafura, nu uita să ţii cont de îmbrăcăminte, de textura şi lungimea părului, de forma feţei şi, nu în ultimul rând, de înălţimea ta. Apoi, oferta de coafuri este generoasă! Însă păstreaza o notă de natural!”

Cocul din bucle lejere

”Una din cele mai populare coafuri de petrecere este cocul realizat din bucle lejere. Atunci când nu vrei să îţi strângi părul în totalitate, poţi alege să îţi prinzi părul într-o împletitură lejeră pe o parte. Poţi să îţi pui în valoare coafura cu cercei lungi sau cu diverse accesorii de păr”, completează specialistul.

Împletiturile tip ”boho”

Cocurilor jucăuşe li se adaugă coafurile de tip ”boho”, ce au la bază, ca şi element principal, împletiturile, părul ondulat prins foarte lejer.

Coafurile extravagante

”Dar când locaţia, ţinuta sau atitudinea o cere, recomand cu drag coafurile îndrăzneţe, extravagante, cu elemente de tip: păr creponat, extra volum, aplicaţii de accesorii în funcţie de ţinută sau de locaţie.”

 

 

Comentarii