MENIU CAUTĂ

Care sunt cele mai comune răni în timpul sexului despre care majoritatea femeilor nu știu

Distribuie

Rănile în urma contactelor sexuale sunt mai comune decât ai crede. După o activitate fizică intensă, te poți alege uneori cu leziuni dureroase.

Multe femei active sexual pot avea răni suferite în timpul actului sexual despre care să nu știe. Iată câteva dintre cele mai comune:

Rana pe col sau cervicita este o patologie frecventă şi include toate inflamaţiile colului uterin. Simptomele includ crampe, sângerări anormale, dureri în timpul sexului și dureri în partea de jos a abdomenului. Această rană este de obicei produsă atunci când femeia nu se simte suficient de stimulată.

Infecții ale tractului urinar. În timpul actului sexual,mișcările înainte și înapoi pot provoca intrarea bacteriilor în tractul urinar,cauzând o senzație de arsură sau mâncărimi de fiecare dată când mergi la baie. Alte simptome includ dureri de spate,de cap și urină tulbure.

Febră musculară sau întinderi de ligamente. Sexul îşi solicită organismul la fel ca un antrenament de calitate. Mișcările viguroase în timpul actului sexual pun accent pe articulații. Asta poate fi îngrijorător, dar acest tip de accidentare nu este permanentă


EXCLUSIV/Alina Eremia a ajuns la spital din cauza epuizării. A filmat 48 de ore pentru un videoclip


Citește mai multe despre infecţie urinară pe Libertatea.

Comentarii