MENIU CAUTĂ

Cartea „O viață de câine” va fi lansată sâmbătă și la Cluj. Ioan Ovidiu Sabău și Lobonț, invitați special

Distribuie

Lansarea cărții "O viață de Câine – istoria unui suporter dinamovist", scrisă de Sabin Dăniță într-un dialog cu Silviu Ciuhulescu va avea loc în Cluj-Napoca, sâmbătă, 18 mai, ora 13.30.

Evenimentul va avea loc la pub-ul sportiv Warm-Up. La manifestare vor participa – în calitate de invitați speciali – jurnaliști sportivi, oameni de fotbal, scriitori și foste glorii dinamoviste.

Evenimentul va fi urmat de o discuție despre rolul presei și literaturii sportive în fotbal, amintiri cu și despre suporteri, o sesiune de autografe, o sesiune de poze, iar la final, evenimentul se va încheia cu o discuție despre spiritul dinamovist.

Prefața e scrisă de Cornel Țălnar

Cu o prefață semnată de Cornel Țălnar, scrisă sub forma dialogurilor și acoperind o istorie zbuciumată de-a lungul a cinci decenii cartea „O viață de câine” se vrea a fi, prin insolitul ei tematic, un reper în panoplia afectivă a oricărui suporter dinamovist.

Sabin Dăniță (stânga) și Silviu Ciuhulescu

Pentru prima oară un „câine” autentic, Silviu Ciuhulescu, recrutat din masa aparent informă a suporterilor capătă identitate și se livrează publicului la capătul unei confesiuni de credință.

Poveștile lui trec prin evantaiul tuturor trăirilor pe care doar un suporter le poate viețui. Triumful victoriilor, gustul de cenușă al înfrângerilor, speranța, credința, fidelitatea față de o echipă, toate astea sunt narate în volumul de față cu o sinceritate absolută și cu o fervoare unică.

Clujul va fi reprezentat prin participarea a două foste glorii dinamoviste, Ioan Ovidiu Sabău și Bogdan Lobonț, dar și prin prezența fostului arbitru FIFA, Sorin Corpodean, alături de jurnaliști locali. Alți invitați speciali vor fi Cornel Țălnar, Sebastian Moga și Laurențiu Moldovan.

Cartea a fost lansată pe 4 mai și la Alba-Iulia.


„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

Citește mai multe despre carte, cluj și Dinamo pe Libertatea.

Comentarii