MENIU CAUTĂ
09 Mai. 2016 23:16

Ce iniţiative sexuale au femeile care obţin ce vor în pat

Distribuie

De fapt, orice bărbat îşi doreşte o femeie care să fie adepta expresiei “gospodină în bucătărie, doamnă în societate şi sălbatică în pat”. Vrea o femeie care să facă impresie bună mamei şi prietenilor lui, dar după ce ei nu mai sunt prin preajmă, aceeaşi femeie să ştie cum să-i provoace plăcerea pe care o caută într-o partidă de sex.

Dacă vrei să fii şi tu una din femeile ideale, în timpul sexului sau când te simţi sexy inspiră-te din iniţiativele sexuale fierbinţi ale femeilor care obţin deja tot ce îşi doresc în pat, pentru că ştiu cum să-şi modeleze' iubitul! Fii o fată rea şi arată-i ce poţi!

Pisica blândă zgârie rău

Când el stă deasupra ta, mai ales în poziţia Misionarul, ai două variante: eşti fată cuminte şi îl mângâi pe spate sau, eşti o fată rea şi îţi mişti degetele de-a lungul spatelui, îi mângâi fesele sau le apeşi cu picioarele şi, mai ales, îi apeşi fesele şi spatele cu unghiile. Dacă îi place aşa, mergi mai departe şi chiar zgârie-l uşor sau înfige-ţi degetele în spatele lui dacă ajungi la orgasm într-o poziţie în care el stă deasupra.

Citeşte mai departe pe unica.ro

Citește mai multe despre Cuplu pe Libertatea.

Comentarii