O mașină

Dacă nu ai încă o mașină a ta, e timpul să faci o schimbare. Nu e vorba de a te alinia unui trend social, ci de o necesitate. Probabil îți este greu să cari bagaje singură, să te chinui cu plase de cumpărături în weekend și să fii mereu dependentă de ceilalți dacă vrei să pleci din orașul în care locuiești. Dacă stai la țară, atunci probabil te-ai săturat de navetă, iar momentul achiziționării unui autovehicul a fost amânat din „n” motive. Este timpul să te mobilizezi, să ceri sfatul unor prieteni pasionați de mașini sau să îi întrebi pe cei dragi dacă îți pot recomanda ceva. Trebuie să alegi o mașină foarte bună, cu un design elegant și funcționalități la superlativ, cum ar fi o Skoda Octavia. Dacă nu ai suficienți bani, poți cumpăra una second-hand, dar cu revizia făcută, cu piese schimbate, și nu fabricată în 2000, de exemplu.

Un curs de perfecționare

Nu mai e un secret că cea mai bună investiție pe care o poți face e în tine însăți. Încearcă să urmezi un curs într-un domeniu care te pasionează, fie că este vorba de marketing, actorie, istoria artei sau make-up. Important e să înveți ceva nou și să ai o preocupare care să te împlinească. Desigur, există posibilitatea ca mai apoi să câștigi bani din ceea ce faci. Gândește-te, de exemplu, că în weekend ai putea să machiezi cliente pentru evenimente. În acest caz, va trebui să îți cumperi produse de calitate, pensule, și să nu omiți sau minimalizezi potențialul unei bune promovări. Vei avea nevoie de câte o pagină de Facebook, Instagram, poate chiar de un site în care să scrii despre machiaj, în care să postezi un portofoliu, astfel încât lumea să afle de serviciile tale. Încearcă să faci ceva inedit sau diferit, pentru că piața este în acest moment suprasaturată. Acest aspect nu trebuie să te demotiveze, ba dimpotrivă, trebuie să te determine să fii cea mai bună în ceea ce faci.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

O vacanță

Poți închide ochii cu un glob pământesc în mână și apoi să îl rotești alandala, după care să alegi un punct cu degetul. S-ar putea să nimerești o destinație inedită, însă oricare ar fi, spune-ți că nimic nu e întâmplător și încearcă să ajungi acolo, chiar dacă ai nimerit o insuliță din Pacific, o țară foarte săracă din Africa sau un orășel din Groenlanda. Experiența va fi cu siguranță una specială, mai ales dacă te decizi să faci un vlog despre asta, în care să povestești celor care te urmăresc cum ai ajuns tu să pleci în lume. Potrivit Global Coalition on Aging, o vacanță echivalează cu mai multe ședințe de terapie și face minuni în ceea ce privește relaxarea și detașarea de probleme. Așa că bucură-te de acest răsfăț terapeutic și încearcă să profiți de beneficiile lui.

Indiferent de alegere, orice investiție înseamnă, până la urmă, o modalitate prin care încerci să schimbi ceva în bine, un lucru sau o experiență care te ajută. Tocmai de aceea, nu te crampona în detalii și încearcă să îți duci planul până la capăt.

Sursă foto: unsplash.com

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare