MENIU CAUTĂ
03 Aug. 2016 11:55

(P) Cele mai frumoase staţiuni şi atracţii turistice din Kefalonia

Distribuie

Cea mai mare dintre uimitoarele insule ionice, Kefalonia este un paradis al vacanţelor, care are de oferit ceva pentru ca fiecare vizitator să aibă parte de experienţe memorabile. Fie că este vorba de vârfurile muntoase robuste, plajele cu nisip alb, satele tradiţionale sau de bucătăria locală excelentă, Kefalonia este cu adevărat colţ de rai.

Vacanţă ca în filme

Poziţionată pe coasta de vest a Greciei, cu Lefkada şi Corfu la nord şi Zakynthos în partea de sud, insula Kefalonia a devenit tot mai populară după ce a făcut parte din decorurile filmului Idila Căpitanului Corelli', din anul 2001, care a avut în distribuţie actori importanţi precum Nicolas Cage, Penelope Cruz, Christian Bale şi John Hurt.

Acesta este locul ideal în care să te bucuri de soare, de mare şi de relaxare, plus o gamă largă de atracţii turistice, care să-ţi umple zilele cu descoperiri impresionante. În afară de plajele magnifice şi decorul uluitor, Kefalonia se mândreşte şi cu atracţii neobişnuite, cum ar fi spectaculoasele peşteri Melissani şi Drogarati, care atrag mii de vizitatori.

Staţiuni uimitoare în Kefalonia

Insulă mare şi muntoasă, Kefalonia te aşteaptă cu o gamă diverse de plaje, larg răspândite. Principalele staţiuni de vacanţă se întind de-a lungul coastei de sud-vest, unde predomină cele mai bune plaje, mari şi nisipoase, cu ape puţin adânci şi facilităţi turistice excelente, preferate mai ales de familiile cu copii. Dintre acestea, cele mai apreciate sunt Skala, Lassi şi Lourdas.

Cele mai îndepărate staţiuni, din nordul şi vestul Kefaloniei, te cuceresc cu zona sălbatică caracterizată de munţi falnici acoperiţi de păduri dese, de unde vei avea parte de vederi spectaculoase asupra insulei. Myrtos şi Antisamos sunt adesea dificil de atins, dar odată ce le descoperi te vor fermeca cu frumuseţile lor, în timp ce Peninsula Pali devine tot mai populară cu fiecare an, deşi este relativ izolată.

 

De Geanina Ichim

Sejur Kefalonia

Hotel Kalypso 2*+ – de la 99 euro + 329 lei/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii