MENIU CAUTĂ

„Cloud 9”, filmul despre cum să-ţi autodepăşeşti visele, şi în România

Distribuie

Filmul original Disney Channel „Cloud 9”, spune povestea a doi snowboarderi care trebuie să se auto-depăşească pentru a-şi realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lăsat baltă de echipa sa şi Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate să reuşească după ce cariera sa a luat sfârşit. Hotărâtă să facă performanţă în snowboard, Kayla descoperă în Will un mentor neaşteptat şi realizează că o poate ajuta să evolueze.
Will acceptă fără tragere de inimă planul lui Kayla de a o antrena şi o testează pentru a vedea dacă îi place cu adevărat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizează că poate câştiga statutul de campion şi că nimic nu este imposibil.
Dove Cameron joacă rolul lui Kayla, alături de Luke Benward (Fata contra Monstru, Baftă Charlie) în rolul lui Will, iar Ashley Tisdale, cunoscută din filmul Liceul Muzical, este producătorul executiv.
Creat pentru copii şi adolescenţi cu vârste cuprinse între 6-14 ani şi familiile lor, „Cloud 9” este regizat de Paul Hoen („Hai să strălucim!”, „Tabăra de rock „), de 3 ori câştigător al premiilor DGA Pe lângă Hoen şi Tisdale, filmul îi are ca producători executivi pe Jessica Rhoades („Under Construction”, „Beauty & the Briefcase”) şi Kirkland Tibbels. Scenariul „Cloud 9” a fost scris de Justin Ware şi este produs de Salty Pictures, Inc. si Blondie Girl Productions.
Pe lângă talentaţii Luke Benward şi Dove Cameron, filmul îi distribuie pe Mike C. Manning („Hawaii Five-O”, „Crash & Bernstein”) în rolul lui Nick Swift, Kiersey Clemons („Austin şi Ally”, „Baftă, Charlie”) în rolul lui Skye Sailor şi Jeffrey Nordling („Body of Proof”, „24”) în rolul lui Sebastian Swift.

Comentarii