Mergi direct la conținut »
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > Dansul ploii, la Electric Castle | Au «înotat» în noroi, uzi până la piele, ca să-l vadă pe Skrillex

Dansul ploii, la Electric Castle | Au «înotat» în noroi, uzi până la piele, ca să-l vadă pe Skrillex

A fost ”cod roșu” de ploaie și noroi, ieri, în cea mai așteptată zi a festivalului Electric Castle, care are loc zilele acestea pe domeniul Castelului Banffy din Bonţida, județul Cluj. Show-ul de zilele mari al lui Skrillex nu a fost afectat deloc de intemperii, pentru că fanii, obișnuiți deja cu vremea potrivnică, au venit echipați cu pelerine și cizme de cauciuc.

De Georgiana Marcu,

A mai plouat la Electric Castle şi a mai fost noroi, dar parcă niciodată ca sâmbătă, în ziua a treia a festivalului. Codul Portocaliu anunțat de meteorologi s-a instalat cu o precizie uimitoare, exact la ora 17.00, când a început să plouă cu găleata până către dimineaţa zilei de azi. Cu toate acestea, foarte puţini spectatori s-au speriat de ploaie majoritatea rămânând până la finalul showului Skrillex, headliner-ul zilei de sâmbătă, scrie Monitorul de Cluj.

Obișnuiți deja cu ploaia și cu noroiul, oamenii s-au ”dotat” cu pelerine, cizme de cauciuc, ori au improvizat cu saci de gunoi traşi peste încălţăminte. Toate metodele folosite împotriva ploii au dat rezultate până la un punct, dar după câteva ore de ploaie neîntreruptă, oamenii s-au udat până la piele.

Aleile din lemn şi cauciuc amenajate de organizatori au fost acoperite de noroi către miezul nopţii, în faţa scenelor, a standurilor cu băutură şi mâncare, în curtea castelului şi în zona de ieşire, noroiul trecea de gleznă. Târziu în noapte, apa băltea peste tot domeniul Castelului Banffy şi pe unele porţiuni era de aproximativ o palmă.

Majoritatea spectatorilor nu au mai ţinut cont că noroiul e peste gleznă, că hainele sunt atât de ude încât pot fi stoarse şi că ploaia nu mai are de gând să se oprească. În faţa scenei principale, publicul a fost numeros încă de la ora 19.00. Dub Pistols au încântat publicul cu showul lor care a durat aproximativ o oră şi jumătate. Fanii au cântat şi au dansat. După Dub Pistols a urcat pe scenă suedeza Elliphant, care a dialogat permanent cu publicul, a dansat şi a transmis un mesaj de pace către toată lumea, ca urmare a evenimentelor recente.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Cel mai aşteptat artist al serii a fost DJ-ul american Skrillex. Chiar dacă ploua cu găleata şi noroiul era tot mai mare, publicul a fost prezent în număr foarte mare la showul DJ-ului american care a început la 23.15. Uzi fleașcă și murdari de noroi, oamnii s-au bucurat în voie de energia lui Skrillex și au dansat până la epuizare.

După show-ul lui Skirllex, majoritatea “electricilor” au plecat spre Cluj-Napoca sau alte oraşe. Duminică este ultima zi Electric Castle 2016. Headlineri sunt Bring Me The Horizon care vor concerta la ora 23.25.

Foto: Facebook/Electric Castle

Close
Închide
  Close