În magazinul online Nebunici.ro aveți posibilitatea de a consulta și de a cumpăra cele mai cunoscute jucarii educative disponibile pe piață la ora actuală. Aici găsiți toate acele tipuri de jucării ce respectă exigențele de calitate și siguranță a jocului, specifice fircarei vârste și cele mai variate modele de jocuri pentru formarea  tuturor deprinderilor necesare unui copil de varstă preșcolară și școlară.

Cu toții știm că, cu cât educația și formarea intelectuală a copiilor începe mai devreme, cu atât există șanse mai mari să avem toată viața un copil echilibrat emoțional, capabil să facă față tuturor solicitărilor educaționale. Toate deprinderile importante se formează pâna la vârsta de 7 ani. După aceea, tot ce vor face vă fi să bătatorească legăturile deja formate. Tocmai de aceea, cu cât ne vom ocupa mai serios de dobândirea cât mai multor cunoștințe și abilități în această fază, cu atât vom fi mai câștigați și noi, dar mai ales cei mici, pe viitor.

O varietate cât mai mare de jocuri educative, care să vizeze câștigarea unor cunoștițe din domenii cât mai variate este indispensabilă în procesul de creștere și de formare a celor mici. Și cel mai important lucru este acela de a petrece cât mai mult timp cu copilul. Chiar dacă îi oferiți cele mai frumoase jucării, accesul la forme de învățământ de cea mai bună calitate, doar grație dragostei și atenției părintești, copilul va dobândi echilibrul emoțional de care are nevoie pentru a dori să vrea să învețe mereu.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Ce jucării educative găsiți în magazinul online Nebunici.ro?

Cunoscând foarte bine nevoile procesului actual de învățare și preferințele celor mici, acest magazin pune la dispoziția clienților a gamă diversificată de jocuri  și jucării din categorii cât mai diverse. Printre avantajele produselor oferite amintim:

  • aici găsiți toate categoriile de produse pentru copii de vârstă mică, preșcolară și școlară;
  • jocurile respectă toate normele în vigoare privind siguranța și adaptarea la vârsta copiilor cărora le sunt destinate;
  • jucăriile sunt confecționate din materiale sigure, din lemn, carton, materiale plastice certificate etc. ;
  • jocurile și jucăriile vizează mai multe domenii de învățare, în funcție de vârsta copiilor;
  • există mai multe variante de jucării pentru învățarea culorilor, formelor, dimensiunilor, fructelor și legumelor, pentru sortarea după categorii, pentru învățarea alfabetului și numerelor, pentru calcule, penru dobândirea unor cunoștințe în limbi străine, pentru formarea dexterității, pentru dezvoltarea atenției, răbdarii, vitezei de reacție, curiozității etc. ;
  • prețurile sunt competitive și reflectă calitatea și gradul de siguranță oferit.
Calvarul unui chirurg român pregătit în Franța și Belgia după ce a revenit în România
Recomandări

Calvarul unui chirurg român pregătit în Franța și Belgia după ce a revenit în România

De ce să alegeți acest magazin online pentru a chiziționa jucării educative?

Preocuparea permanentă a întregii echipe care se află în spatele acestui brand este aceea de oferi tuturor clienților tot ceea ce au nevoie pentru a asigura copiilor jucării sigure, de calitate, la prețuri cât mai accesibile. În acest magazin pot fi găsite toate principalele tipurile și categorii de jucării și jocuri de care părinții și copii au mereu nevoie.

O atenție aparte este acordată jucăriilor și jocurilor educative și interactive, menite să adune familia pentru a petrece împreună clipe deosebite, pline de veselie și voie bună. Asta pentru că întotdeauna timpul petrecut alături de copii ne umple de bucurie și ne încarcă energetic. Curiozitatea, inteligența, spontaneitatea și naturalețea lor sunt antrenante și debordante.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Conceptul care se află în spatele acestui magazin de jucării este unul complex, axat pe dragoste și responsabilitate față de copii. Tote produsele care pot fi achiziționate de aici vin în întâmpinarea nevoilor adulților de a ști că le oferă copiilor lor instrumente sigure și educative de joacă.

Nebunici.ro este mai mult decât un site cu jucării, este locul în care jucăriile prind viață. Toate jocurile și jucăriile au și rol de dezvoltare personală și de formare a caracterului celor mici. Aici este locul în care orice persoană poate descoperi cele mai potrivite produse, ce ajută la stimularea inteligenței copilului, la încurajarea creativității și la dezvoltarea motricității acestora.

Magazinul dorește să ofere cea mai variată gamă de jucării și jocuri pentru copii de toate varstele și să extindă permanent gama de produse pentru a satisface cât mai bine toate nevoile și exigențele clienților. Jucăriile „creează povești pentru parinți, în care personajele principale sunt copiii lor.”

Aici veți găsi produse pentru nou-născuți, jocuri educative pentru preșcolari și școlari, rechizite și papetărie, jocuri de exterior, articole sportive, jucării Playmobil, mașinuțe cu telecomandă, mingi, centre de activități, ghiozdane, nisip kinetic,  roboței, seturi creative și de construit etc. , pe scurt tot ce aveți nevoie pentru a vă face copilul cât mai fericit.

Magazinul online se adresează părinților și copiilor de toate vârstele, unchilor, mătușilor sau oricui dorește să cumpere produse destinate copiilor. Pentru mai multe detalii accesați Nebunici.ro!

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase