Mergi direct la conținut »
Delta pentru Seniori - la tarife accesibile chiar și în luna iunie! (PUBLICITATE)

Cu peste 30 de ecosisteme naturale și datorită celor 5000 de specii indexate până în acest moment, Delta Dunării ocupă locul 3 mondial ca importanță ecologică, fauna și flora fiind asemănate cu cele ale Insulelor Galapagos. Descoperă singura deltă din lume declarată de către UNESCO - Rezervație a Biosferei, într-un sejur la Gulliver Delta Resort 3*!

Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3*!

Delta Dunării este potrivită pentru toate categoriile de turiști și extrem de accesibilă chiar și pentru Seniori! Rezervă acum un sejur la Gulliver Delta Resort 3* prin programul Plătește 1, Merg 2 și beneficiezi de tarife reduse cu 50% – valabil pentru plecările din 06.06, 13.06 și 20.06, în limita locurilor disponibile!

Pachetul turistic Delta pentru Seniori include 3 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București și transferuri barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife de la 599 lei/persoană (redus de la 1198 lei/persoană, pentru plecarea din 06.06!)

Relaxare în inima naturii

Dezvoltat în perfectă comuniune cu natura, însă dispunând de facilități turistice excelente, Gulliver Delta Resort 3* este locația ideală pentru relaxare. Complexul se află în inima deltei, fix la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina. Întins pe o suprafață de până la 10.000 mp, Gulliver Delta Resort 3* cuprinde o grădină luxuriantă umbrită de sălcii, un loc de joacă pentru cei mici, pontoane pentru pescuit, mini teren de fotbal și o zonă special amenajată pentru activitățile recreative.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Superlativele Deltei Dunării

Delta Dunării este o oază de paradis ce adăpostește cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa, singurele păduri de nisip din țară, cea mai extinsă suprafață compactă de stufăriș de pe glob, fiind totodată și cea mai umedă zonă a bătrânului continent.

Rezervația Biosferei te așteaptă cu lacuri pline de nuferi și lotuși – monumente ale naturii ce pot fi admirate la o plimbare cu barca pe lacuri ca Uzlina, Pojarnia, Chiril, Isaccel sau Durnoliapca. Pentru ornitologi, Delta Dunării este un adevărat paradis, fiind casa pentru circa 320 de specii de păsări, iar unele dintre ele sunt pe cale de dispariție. Observă coloniile de păsări, pe drumul spre Sfântu Gheorghe, localitatea pescărească unde Dunărea se varsă în Marea Neagră.

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

Descoperă farmecul deltei și în excursia opțională la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, celebră pentru dunele de nisip, caii sălbatici și lianele grecești. În schimb, dacă cauți relaxarea la plajă, nu poți rata turul orașului Sulina, unde vei găsi cea mai lată plajă sălbatică de la Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Ofertă Specială Plătește 1, Merg 2Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 599 lei/persoana (redus de la 1198 lei) – plecarea din 06.06, si de la 619 lei/persoana (redus de la 1238 lei/persoana) – plecari din 13.06 si 20.06.

Delta pentru Seniori 5 zile – tarife de la 914 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare conform programului ales, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1198 lei/persoană, si se aplica doar pentru datele mentionate, inclusiv la pachetele Delta pentru Toti (plecările din 06.06; 13.06 și 20.06!) Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624

Close
Închide
  Close