Mergi direct la conținut »
Electric Castle, a doua zi de concerte și de... ploaie | Chitaristul de la Enter Shikari, purtat pe brațe de spectatori
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > Electric Castle, a doua zi de concerte și de... ploaie | Chitaristul de la Enter Shikari, purtat pe brațe de spectatori

Electric Castle, a doua zi de concerte și de… ploaie | Chitaristul de la Enter Shikari, purtat pe brațe de spectatori

Istoria pare că se repetă la festivalul Electric Castle, acolo unde la ediția de anul trecut spectatorii ”au înotat” pur și simplu în noroi. Ieri seară, în timpul showului Paul Kalkbrenner, a început o ploaie torențială care i-a udat până la piele pe mulți dintre participanți. În ciuda vremii nefavorabile, concertele de pe scena principală au fost ”electrizante”.

De Georgiana Marcu,

Norii de furtună nu au ocolit nici de data aceasta domeniul Castelului Banffy, din Bonțida, județul Cluj, care găzduiește festivalul Electric Castle. Dacă în prima zi de concerte au fost doar câteva averse, ploaia oprindu-se după câteva minute, vineri, în ziua a doua, ploaia a pus stăpânire peste localitate, încă de la începutul concertului DJ-ului Paul Kalkbrenner, în jurul orei 23.00, scrie Monitorul de Cluj.

După nici jumătate de oră, tot domeniul de la Castelul Banffy s-a transformat într-o mare masă de noroi și bălți. Aleile din lemn și cauciuc amenajate de organizatori  nu au făcut față fluxului mare de persoane care s-au îndreptat spre zonele acoperite sau spre ieșire.

Dincolo de ploaia torențială, concertele din ziua a doua de pe scena principală au „electrizat” publicul. Reprezentația britanicilor Enter Shikari a fost, cel mai probabil, show-ul serii. Fanii au cântat, au aplaudat și au sărit împreună cu băieții de pe scenă. Vocalul, Rou Reynolds, a dialogat permanent cu publicul, a salutat în limba română (”Bună seara!”), spre încântarea fanilor și a provocat publicul să cânte împreună cu el. Spre finalul concertului, chitaristul trupei a coborât în public, lăsându-se purtat pe brațe de spectatori.

După o pauză de jumătate de oră a urmat showul DJ-ului Paul Kalkbrenner. Începerea concertului său a coincis cu începerea ploii torențiale care nu s-a oprit pe tot parcursului concertului. O parte din spectatori, echipați cu pelerine au rămas în fața scenei și au dansat în ploaie, dar mulți s-au retras spre zonele acoperite.

Astăzi, în ziua a treia, headliner este Skrillex care va urca pe scenă la ora 23.10. Vor mai concerta Urma, Dub Pistols, Elliphant, Coma.

Foto: Facebook/Electric Castle

Close
Închide
  Close