MENIU CAUTĂ
23 Sep. 2009 11:08

Femeile beau înainte să facă sex pentru că nu au încredere în ele

Distribuie

Milioane de femei obişnuiesc să bea înainte să facă sex deoarece nu au încredere că ar putea întreţine relaţii intime cu un bărbat şi dacă sunt treze.

Un nou studiu, realizat de compania britanică de produse cosmetice Femfresh, a analizat obiceiurile sexuale a 3.000 de femei.

Cercetătorii au descoperit că există o strânsă legătură între consumul de alcool şi sex şi că mai mult de jumătate dintre femei preferă să bea înainte să ajungă în pat cu un bărbat. Ele au declarat că alcoolul le face mai îndrăzneţe şi mai aventuroase.

Studiul a mai scos la iveală că 75% dintre femei beau cel puţin două pahare de vin înainte să facă sex, 6% dintre ele nu au fost niciodată treze în timpul unui act sexual, iar 14% nu-şi imaginează să facă sex cu iubitul fără să bea ceva înainte.

Acelaşi studiu a mai arătat că în medie o femeie face sex cu opt bărbaţi pe parcursul vieţii, iar în cazul a cinci dintre ei este beată. De asemenea în două din cele cinci ocazii aceasta nici măcar nu-şi mai aminteşte numele partenerului.

Specialiştii pun acest fenomen pe seama lipsei de încredere de care dau dovadă reprezentantele sexului frumos atunci când vine vorba de intimitate.

Comentarii