Horoscop 11 iunie 2019 – Berbec

Ai putea ajunge la o înțelegere cu partenerul de cuplu, într-o problemă delicată, poate chiar una dintre sursele permanente de conflict.

Horoscop 11 iunie 2019 – Taur

Poți avea o zi foarte apropiată de ceea ce ai avea nevoie, cu condiția să fii tu cel generos și cumsecade, chiar dacă nu e ușor, în orice situație.

Horoscop 11 iunie 2019 – Gemeni

Ai ceva de învățat din ceea ce trăiești acum, mai ales din problemele pe care le ai cu prietenii sau cu rudele, chiar și cele îndepărtate.

Horoscop 11 iunie 2019 – Rac

Ai șansa de a face lumină într-o problemă de familie care ți-a umbrit destule zile. Este important să ții cont de părerile celorlalți și să dialoghezi sincer cu ei.

Horoscop 11 iunie 2019 – Leu

Poți primi vești bune, care să te bucure la început, dar să ajungă să te supere. E nevoie de puțin mai multă bunăvoință față de toți cei din jur.

Horoscop 11 iunie 2019 – Fecioară

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Reușești să îți exprimi foarte clar nemulțumirile față de superiori. Ai nevoie de sprijinul lor, dar trebuie să fii pregătit și pentru solicitări pe măsura cerințelor tale.

Horoscop 11 iunie 2019 – Balanță

Este important să observi cât de ușor rezolvi orice problemă atunci când cooperezi sincer cu cei care se pricep și te ții de cuvânt față de ei.

Horoscop 11 iunie 2019 – Scorpion

O discuție secretă, chiar și fără știrea ta, are ca scop obținerea unui beneficiu pe care l-ai cerut, dar nu l-ai obținut la acel moment.

Horoscop 11 iunie 2019 – Săgetător

Un prieten adevărat îți dă sfaturi de bun simț și bine ar fi să îți dai seama de asta. Poți, bineînțeles, să le ignori, dar pierderea e numai a ta.

Horoscop 11 iunie 2019 – Capricorn

Se poate rezolva ceva la serviciu și asta îți va aduce, cu siguranță, un zâmbet pe chip, cel puțin. Cei din familie au nevoie de cea mai bună versiune a ta.

Horoscop 11 iunie 2019 – Vărsător

Te bucuri de compania unei persoane care chiar te inspiră prin faptul că îți explică anumite capcane interioare, în care aluneci iar și iar.

Horoscop 11 iunie 2019 – Pești

Se poate ajunge la o confruntare în familie sau la serviciu, cu unul dintre superiori. Poți preveni aceste complicații, dacă vei stinge focul, înainte să ia amploare.

Citește și previziunile Uraniei

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile