MENIU CAUTĂ
01 Oct. 2018 21:00

Horoscop, marți, 2 octombrie 2018. Taurii încearcă să se apropie de cei dragi

Distribuie

Horoscop 2 octombrie 2018. Taurii încearcă să se apropie de cei dragi

Horoscop 2 octombrie 2018 - Berbec

Ești tentat să te întorci în trecut, ca să îți justifici, față de propria conștiință, anumite decizii în legătură cu care ai avut întotdeauna îndoieli.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Taur

Te întorci spre cei din anturajul apropiat, în speranța că vei reuși să te aproprii mai mult de ei. Ai șanse de reușită, cu condiția să nu ai vreun scop ascuns.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Gemeni

Problema principală a zilei vine de la emoțiile negative care îți pot colora realitatea în tonuri sumbre – bineînțeles, dacă vei permite acest lucru.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Rac

Orice ai face astăzi, trebuie să știi că e molipsitor. Dacă dai dovadă de bunăvoință, îi vei convinge pe cei din jur să facă și ei același lucru.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Leu

Dincolo de micile întârzieri care pot să apară astăzi, vei avea și destule motive de bucurie – de exemplu, buna înțelegere din familie.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Fecioară

Este o zi ambivalentă, în care va conta foarte mult ce preferi tu să faci când atmosfera din jur nu e prea senină. Ai putea să o înseninezi sau să aduni și mai mulți nori negri.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Balanță

Ai posibilitatea de a ajunge la alte concluzii decât cele care ți-au afectat relațiile cu cei din familie. Însă trebuie să și vrei acest lucru.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Scorpion

Este o zi agreabilă, presărată cu numeroase momente frumoase, dar este posibil să le reții doar pe celelalte, tensionate și neplăcute.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Săgetător

Ai parte de o zi care îți poate împlini dorința de revigorare și regăsire de sine. Nu e nevoie să faci vreun efort, doar să fii sincer cu tine și cu cei din jur.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Capricorn

Poți să te adaptezi la noul fel de a fi al partenerului de cuplu sau poți insista, în van, ca acesta să se întoarcă la cum era odată.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Vărsător

Ar fi bine să îți protejezi sănătatea și să faci cele necesare pentru a-ți recupera vigoarea, atât cât este posibil. Munca este importantă, dar nu mai mult decât sănătatea.

Horoscop 2 octombrie 2018 – Pești

Te întorci cam mult cu privirea în trecut și găsești acolo motive de descurajare. Va trebui să te întrebi la ce îți folosește acest lucru.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii