Mergi direct la conținut »
Horoscop 28 aprilie 2019. Capricornii intră în situații conflictuale
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > Horoscop 28 aprilie 2019. Capricornii intră în situații conflictuale

Horoscop 28 aprilie 2019. Capricornii intră în situații conflictuale

Horoscop 28 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 28 aprilie 2019 – Berbec:

Sunt destul de puternice unele dintre tendințele acestei zile, cele care te îndeamnă să îți continui planurile de răzbunare sau de luptă, fără să conteze miza.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Taur:

Contează foarte mult ce alegi să faci astăzi, dacă vei accepta influența pozitivă sau pe cea negativă. Roadele acestor alegeri îți sunt deja cunoscute.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Gemeni:

Ar fi bine să nu îți faci planuri prea rigide, ca să îți fie mai ușor să renunți la ele, în caz că apar solicitări care te pot conduce în cu totul altă direcție.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Rac:

Vei avea posibilitatea de a vedea clar, înainte de a face o alegere, care sunt consecințele fiecărei variante. Varianta negativă e mai atrăgătoare, dar nu îți oferă nimic bun.

Horoscop 28 aprilie 2019 –  Leu:

Oricât ai vrea să te simți mai liber în relația de cuplu, ar fi mai bine să vezi ce e cu această tendință de a respinge tot ce vine de la partener. Pot fi impresii false sau exagerate.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Horoscop 28 aprilie 2019 – Fecioară:

Gândul cel bun e mai discret, mai pașnic și de aceea ar fi nevoie de calm ca să îl poți alege, să fii pe aceeași lungime de undă cu el.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Balanță:

Ziua conține și tendințe pozitive, dincolo de cele negative. Dar alegerea îți aparține și va depinde mult și de preocupările pe care le ei, de obicei.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Scorpion:

Este posibilă o mică explozie de răutate, pe care o vei justifica imediat, cu argumente pe care le vezi ca fiind solide, dar uiți că această alegere nu aduce nimic bun nimănui.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Săgetător:

Ai nevoie de pace, de o grijă deosebită față de casă și familie și de o investiție importantă de resurse proprii pentru a crea o atmosferă frumoasă în mediul intim.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Capricorn:

Te atrage ca un magnet o situație conflictuală, fără să știi nici tu de ce. Este dorința ta de supremație, pe care o maschezi așa de bine, de nici tu nu o mai recunoști.

Horoscop 28 aprilie 2019 – Vărsător:

Ai ocazia să vezi cu ochii minții în ce s-au transformat anumite temeri, blocaje, încăpățânări. Poate că vei fi uimit ce proporții au căpătat, fără să îți dai seama.

Citește și previziunile Uraniei

Close
Închide
  Close