MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2018 21:00

Horoscop, sâmbătă, 30 iunie 2018. Balanțele refuză o asociere sau o propunere

Distribuie

Horoscop 30 iunie 2018. Balanțele refuză o asociere sau o propunere

Horoscop 30 iunie 2018 - Berbec

Ai putea întâmpina unele probleme. Acestea vin de la unul dintre superiori sau de la un coleg care se consideră mai înzestrat decât tine.

Horoscop 30 iunie 2018 – Taur

Ești invitat să modifici unele dintre abordările tale preferate, pentru că duc numai la noi și noi probleme, mai ales în relațiile de familie.

Horoscop 30 iunie 2018 – Gemeni

Ești dornic de mișcare, de acțiune și de cunoaștere, dar contextul nu îți permite o expansiune în acest moment, iar asta poate duce la un dezechilibru major.

Horoscop 30 iunie 2018 – Rac

Ar fi bine să eviți deciziile pe care bănuiești că le vei regreta mai târziu, pentru că fondul general este suficient de ambiguu și nu îți folosește la nimic să te zăpăcești și mai mult.

Horoscop 30 iunie 2018 – Leu

Tu vezi anumite situații ca fiind provocatoare și pregătești un răspuns dur, dar cei implicați nu sunt de aceeași părere și nu te vor înțelege.

Horoscop 30 iunie 2018 – Fecioară

Este posibil să nu fii pregătit pentru evoluția unor situații pe care nici nu le poți controla, nici nu le poți influența. Dacă vei fii prudent în orice situație, vei afla și ce te interesează.

Horoscop 30 iunie 2018 – Balanță

Te vezi nevoit să regândești o asociere, să refuzi propunerea venită de la un prieten sau o rudă ori să treci le negocieri serioase cu această persoană.

Horoscop 30 iunie 2018 – Scorpion

Strici cele mai importante relații de parteneriat, din cauza unor impulsuri de moment care au la bază orgoliul brut, cel care te împinge întotdeauna în situații dificile.

Horoscop 30 iunie 2018 – Săgetător

Este posibil să ți se pară foarte dificil să accepți o schimbare la locul de muncă sau una generată de starea ta de sănătate, deși ți-e clar că nu ai încotro.

Horoscop 30 iunie 2018 – Capricorn

Orgoliul este cel mai prost sfătuitor, în general, iar astăzi te poate conduce, legat la ochi, spre situații pe care cu greu le vei mai dezlega ulterior.

 Horoscop 30 iunie 2018 – Vărsător

Este foarte multă instabilitate și în familie, și în relația de cuplu și ar fi bine să nu o accentuezi cu mofturi sau cu dorința ta de libertate, vecină cu iresponsabilitatea.

Horoscop 30 iunie 2018 – Pești

S-ar putea să fii nevoit să accepți unele schimbări la locul de muncă, temporare sau permanente, în funcție de cât și ce ești tu dispus să faci de acum înainte.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii