MENIU CAUTĂ
30 Dec. 2018 21:00

Horoscop complet, luni, 31 decembrie 2018. Ce spun astrele pentru ultima zi din an

Distribuie

Horoscop 31 decembrie 2018 - Berbec: Ziua poate deveni agreabilă, dacă vei dori să ții cont de solicitările celor din jur, care pot intra în conflict cu dorințele tale, în unele momente.

Horoscop 31 decembrie 2018 –  Taur: Ai suficientă energie și ești motivat să te ocupi de cei din jur, de dragul de a face ceva frumos, fără să aștepți ceva în schimb. Gestul tău nu va fi trecut cu vederea.

Horoscop 31 decembrie 2018 –  Gemeni: Dincolo de câteva momente mai tensionate, ziua rămâne frumoasă, cu posibilitatea de a o face specială. E nevoie doar de viteză de adaptare la orice situație.

Horoscop 31 decembrie 2018 –  Rac: Ai șansa de a reface legătura cu unii dintre prieteni sau rude, de exemplu cele prin alianță. E de ajuns să faci un pas spre acei oameni, fără teamă.

Horoscop 31 decembrie 2018 –  Leu: Te ocupi cu mare drag de organizarea treburilor, dar nu și de buna dispoziție necesară unei zile speciale. Nu e obligatoriu să creezi tu bună dispoziție, dar ai putea să îi inspiri pe ceilalți.

Horoscop 31 decembrie 2018 –  Fecioară: Există riscul să acorzi prea multă atenție unor detalii din comportamentul unor persoane din anturajul apropiat și să îți umbrești singur ziua care putea fi frumoasă.

Horoscop 31 decembrie 2018 –  Balanță: Ai mai puține restricții decât de obicei și asta înseamnă că ai timp pentru lucrurile frumoase pe care îți place să le faci, pentru tine și cei apropiați.

Horoscop 31 decembrie 2018 – Scorpion: Ești în elementul tău astăzi și sunt șanse mari să ai o zi reușită, cu condiția să ignori propriile porniri despre care știi sigur că îți strică relațiile cu cei din jur.

Horoscop 31 decembrie 2018 –  Săgetător: Ai șansa de a te elibera de povara inutilă a unor griji pe care le-ai strâns în legătură cu cei din familie. Poate sunt îndoieli, temeri, pe toate ar trebui să le lași în urmă.

Horoscop 31 decembrie 2018 – Capricorn: Acestă zi poate fi ultima de pace în familie, înaintea unei perioade explozive care va scoate la lumină laturi ale personalității tale mai puțin cunoscute.

Horoscop complet, luni, 31 decembrie 2018 – Vărsător: Poate ar fi mai bine să cauți liniștea, apropierea de oameni care te cunosc și îți doresc binele. Chiar și așa, există riscul să evaluezi greșit anumite situații și să rămâi cu un gust amar.

Horoscop complet, luni, 31 decembrie 2018 – Pești: Există o neconcordanță între dorințele tale, mai ales cele nemărturisite, și realitate. Dacă vei accepta să te adaptezi la ceea ce ți se oferă, te vei putea bucura de această zi.

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii