Mergi direct la conținut »
Horoscop, luni, 9 iulie 2018. Taurii au de pierdut, dacă trec peste voința celor dragi
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop, luni, 9 iulie 2018. Taurii au de pierdut, dacă trec peste voința celor dragi

Horoscop, luni, 9 iulie 2018. Taurii au de pierdut, dacă trec peste voința celor dragi

Horoscop 9 iulie 2018. Taurii au de pierdut, dacă trec peste cei dragi Horoscop 9 iulie 2018 - Berbec

Poate fi o zi în care să ai nevoie de mai multă răbdare, dar și să îți construiești o judecată corectă în orice situație, fără exagerări și fără interpretări personalizate.

Horoscop 9 iulie 2018 – Taur

Poți pierde mult mai mult și mult mai multe decât crezi, dacă vei decide să treci peste voința celor dragi. Degeaba trăiești cu senzația că ai dreptate, dacă ei sunt de altă părere…

Horoscop 9 iulie 2018 – Gemeni

Pot să apară complicații greu de prevăzut la locul de muncă, fie pe fondul unor probleme de sănătate, fie pentru că te simți nedreptățit și, din acest motiv, nu mai ai chef de nimic.

Horoscop 9 iulie 2018 – Rac

Este o zi a reacțiilor exagerate, mai ales față de cei dragi. Chiar dacă ești îndreptățit să îi refuzi când îți cer ceva, contează foarte mult cum o faci, tonul pe care îl folosești și vorbele alese.

Horoscop 9 iulie 2018 – Leu

Discuțiile cu cei din familie pot duce la și mai multe probleme decât ai în prezent, poate și pentru că nu discuți cu cine trebuie sau nimeni nu este atent, de fapt, la ce spune celălalt.

Horoscop 9 iulie 2018 – Fecioară

Deplasările pot deveni problematice, discuțiile obișnuite se îndreaptă într-un sens nedorit și tu te întrebi, revoltat, ce se petrece. Este suficient să fii înțelegător în orice situație.

Horoscop 9 iulie 2018 – Balanță

Încerci să culegi informații de la prietenii pe care îi respecți în mod deosebit și să le aplici în propria viață, ca să te apropii de reușitele lor.

Horoscop 9 iulie 2018 – Scorpion

Comunicarea cu superiorii este precară și de aceea nici nu ar trebui să te implici prea mult în astfel de discuții, mai ales dacă nu ești sigur că te bucuri de întreaga lor atenție.

Horoscop 9 iulie 2018 – Săgetător

Îți pui întrebări grele, care pot influența multe dintre domeniile vieții tale de acum înainte. Răspunsurile vor fi și ele pe măsură, de aceea, nici nu e cazul să te grăbești.

Horoscop 9 iulie 2018 – Capricorn

Găsești foarte greu canalul potrivit de comunicare cu prietenii sau cu protectorii tăi. Se pare că ai încălcat termenii unei înțelegeri și nu te mai bucuri de aceeași încredere ca în trecut.

Horoscop 9 iulie 2018 – Vărsător

Este foarte posibil să ajungi la concluzii greșite în legătură cu o asociere sau un parteneriat – poate fi vorba de relația de cuplu sau de una profesională.

Horoscop 9 iulie 2018 – Pești

Este foarte important să respecți limitele propriei competențe și să cedezi unele responsabilități, cele care te depășesc, colegilor care sunt pregătiți pentru asta.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Close
Închide
  Close