Horoscop săptămânal Capricorn – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, vești liniștitoare, posibilitatea de a avea un dialog util și echilibrat pe teme salariale sau contractuale cu cei responsabili să le gestioneze. Din 26 iunie, acest sector va fi mai bine susținut de planeta Venus care va reveni la mișcarea directă, străbătând zodia Gemenilor, până pe 7 august a. c.

Între 21 iunie, după ora 00:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent pe sectorul relațiilor parteneriale. Va contribui Luna în tranzit, faza de Lună Nouă în Rac, din 21 iunie, asociată cu o eclipsă de Soare inelară și cu Solstițiul de vară precum și influența Soarelui care, din 21 iunie, până pe 22 iulie, va tranzita zodia Racului.

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, propuneri pe teme financiare sau patrimoniale care vor pune răbdarea nativilor la încercare. Posibile pagube sau cheltuieli produse de felul în care trăiesc copiii unor Capricorni. Puternic dezacord al nativilor cu tot ceea ce înseamnă rival, dușman, persoană ostilă lor.

În preajma zilei de 21 iunie, relațiile conjugale vor fi serios puse la încercare; viitorul relației va depinde de felul în care partenerii lor de viață vor înțelege situația și vor reacționa pentru că, cei născuți în zodia Capricornului, nu vor ceda. Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, universul ideilor și al informațiilor va sta sub semnul unui idealism sau al unei naivități care nu va fi tocmai cea mai indicată atitudine a nativilor, mai ales în chestiunile în care logica și nu sentimentele vor fi chemate să dea un răspuns.

Va funcționa, întreaga săptămână, conjuncția Jupiter/Pluton, la grad perfect, de care am vorbit în ultima vreme, care presupune o blocare a multor intenții de viață din cauza lipsei de perspectivă, a motivației, a resurselor sau a factorilor parteneriali destabilizatori.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI