Horoscop săptămânal Gemeni – 30 mai – 5 iunie 2020

Între 30 și 31 mai, după-amiaza, viață domestică banală, chestiuni administrative enervante, stringente. Între 31 mai, după ora 17.38, și după-amiaza de 2 iunie, dorință de evadare din cotidian cu orice preț, fie și numai cu gândul.

Perioadă alunecoasă și plină de capcane pentru părinții care, în dorința de a păstra relațiile relaxate între ei și copiii lor, vor fi dispuși să facă concesii, să renunțe la niște principii, să “intre în jocul ” acelora, plecând de la ideea greșită de “a nu-i pierde”. În realitate, cedările lor vor fi percepute de copii ca factori de slăbiciune și le vor exploata imediat; risc de pierdere a autorității parentale din cauza unor abordări “camaraderești”. Între 2 iunie, după ora 19.05, și după-amiaza de 4 iunie, discrete tulburări ale sănătății care au ca motiv principal o stare psihică alterată de supărări, de stres, de nemulțumire.

În ziua de 4 iunie, axa Nodurilor Lunare va schimba lăcașurile zodiacale; astfel, ea va părăsi direcția Rac/Capricorn, pe care s-a angajat pe 16 noiembrie 2018, și va evolua pe direcția Gemeni/Săgetător; până pe 23 decembrie 2021, Nodul Nord al Lunii (“Sensul Vieții”) va tranzita zodia Gemenilor, iar Nodul Sud al Lunii (“Pedeapsa în Viață”) va tranzita zodia Săgetătorului.

Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
Recomandări
Un candidat PNL la primărie amenință un șef de spital cu o intervenție la Orban: „Nu te mai lua de omul meu!”
 

Între 4 iunie, după ora 19.17, și 5 iunie, abordări legale sau întâlniri oficiale. Nota generală va fi de dialog, de cadru legal în care se vor desfășura niște consultări sau negocieri. Cei născuți în zodia Gemenilor se vor arăta destul de flexibili la soluțiile și propunerile părții adverse, dar vor evita să se angajeze într-o decizie clară.

Ad placeholder

În seara de 5 iunie, se va forma aspectul de Lună Plină în Săgetător (opoziție Soare/Lună, la 15°33′, pe direcția Gemeni/Săgetător), care va accentua preocuparea nativilor pentru legalitatea și cadrul juridic al unor premise (afaceri, contracte, procese, negocieri, împăcări).

Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI