Este posibil să ajungi foarte ușor la saturație și să respingi orice propunere, indiferent cât de bine sună sau cât de dragă îți este persoana care vine cu ideea.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Taur

Îți acorzi importanță, poate puțin cam mult, și nu ar fi nimic rău în asta, dacă nu ai ajunge foarte ușor la nemulțumiri care se ivesc din situații obișnuite.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Gemeni

Poate că îți face plăcere să treci de la una la alta foarte rapid și vezi în asta un progres, dar cei din jur ar putea avea o cu totul altă părere.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Rac

Ești invitat să acționezi, ca să te poți elibera eficient de temerile legate de viitor. Să aștepți ca ceilalți, oricine ar fi ei, să îți ofere exact ce ai nevoie, este inutil.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Leu

Ești tentat să reacționezi la gesturile nepotrivite ale partenerului de cuplu în același fel, dar știi și tu că o asemenea atitudine nu aduce nimic bun.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Fecioară

Există pericolul să te concentrezi, dacă nu ești atent, pe anumite dezavantaje care vin odată cu situația ta de la locul de muncă și să uiți de beneficii.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Balanță

Există riscul să te amăgești singur, crezând că în anumite momente ți se vor trece cu vederea unele gesturi nepotrivite, iar cei dragi nu vor fi afectați.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Scorpion

În familie sunt cele mai multe probleme, dar poți alege să le ignori în continuare, ca și până acum. Poate că înclini prea mult spre a-ți cere drepturile și uiți de obligații.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Săgetător

Ești capabil să lași deoparte orice problemă personală și să te ocupi de cei din anturajul apropiat care au nevoie de ajutor.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Capricorn

Astăzi prețuiești mai mult propria libertate, iar relațiile vor fi afectate de această atitudine. Ai putea fi tentat să te consideri superior celorlalți, din acest motiv.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Vărsător

Este necesar să te ocupi de familie, de calitatea relațiilor pe care le construiești cu aceștia sau, mai bine zis, le reconstruiești, în unele cazuri de le zero.

Horoscop 17 octombrie 2018 – Pești

Vezi multe și știi multe, dar nu spui decât ceea ce nu face rău nimănui. Este și aceasta o modalitate de a-ți arăta respectul față de cei din jur.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste