Horoscop săptămânal Pești – 27 iunie – 3 iulie 2020

În ziua de 27 iunie, relații parteneriale bazate pe dorința de a fi corecți, în nota și importanța unui dialog sau a unui contract. Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, calcule, ușor fanteziste sau prea optimiste, cu privire la felul în care s-ar putea rezolva o chestiune stringentă financiară dacă, înaintea ei, ar rezolva un alt demers, menit să le ofere o sursă de câștig, de cash sau de siguranță pentru a face niște operațiuni bănești.

În ziua de 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o ședere îndelungată, de șase luni și zece zile, care va cunoaște o retrogradare între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie.

Nu e cea mai grozavă veste dar nici cea mai rea: deși ea anunță o perioadă de jumătate de an de posibile schimbări bănești salariale, legate de cuantumul pensiilor, alocațiilor, indemnizațiilor, totuși rămâne un element favorabil prin capacitatea nativilor de a se mobiliza, de a fi întreprinzători, de a identifica surse de câștig pe termen lung sau temporar care să-i scoată din încurcătură; singura condiție: munca și efortul susținut pe această direcție.

Între 30 iunie, după ora 01:48′, și zorii zilei de 2 iulie, nevoia de evadare din cotidian într-un teritoriu rupt de preocupările materiale; nevoie de aer curat la propriu și la figurat, de puritatea ideilor, de sinceritatea trăirilor prin artă, cultură, religie, spiritualitate, creativitate.

Între 2 iulie, după ora 04:21′, și 3 iulie, chestiuni oficiale, ipostaze publice, abordarea unei chestiuni ce privește statutul lor profesional de pe principii legale sau morale. În ziua de 2 iulie, Saturn, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului și, până pe 17 decembrie 2020, va răvăși, din nou, relațiile de prietenie.

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI