Horoscop săptămânal Scorpion – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, vești, avertizări, atenționări, înștiințări privitoare la mersul unor documente sau dosare care ar urma să reglementeze un statut financiar în avantajul nativului.

Contextul va deveni favorabil lor după 26 iunie când, planeta Venus va reveni la mișcarea directă, în tranzitul ei prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a. c.

Între 21 iunie, după ora 00:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral va pune un accent pe sectorul conștiinței, al opțiunilor majore de viață în funcție de speranțe, idealuri, planuri de formare și evoluție individuală, mai întâi prin tranzitul Lunii în Rac, din dimineața zilei de 21 iunie, asociate cu o eclipsă de Soare inelară și cu Solstițiul de vară și, în al treilea rând, prin intrarea Soarelui, în același semn zodiacal, la începutul zilei de 21 iunie, pe care îl va străbate până pe 22 iulie a. c.; acesta, chiar dacă nu le va da Scorpionilor aripi și avânt, le va da profunzime în gândire și subtilitate în percepțiile subiective care îi vor conduce la adevăruri și realități esențiale pentru ei.

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, riposte energice, radicale ale celor “provocați”. Moment al izbânzii sau al afirmării de sine pe fondul unei situați complicate sau marcate de conflicte. Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, relații interumane bazate pe dialog profitabil, pe cooperare, pe susținerea reciprocă într-o activitate ce-și propune să construiască edificiul unei instituții (asociații, organizații, grup de inițiativă, club, reuniune, etc.).

Întreaga săptămână va sta sub semnul unor trăiri, reacții și sentimente bazate pe ecoul sufletesc al unor împrejurări: unele le vor face plăcere, altele le vor provoca regret pe ideea “ce idee bună și, iată, cum s-a risipit”. Solicitare cerebrală, disfuncții trecătoare ale organelor localizate în zona capului.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI