Horoscop săptămânal Scorpion – 28 mai – 3 iunie 2022

Între 28 și seara zilei de 29 mai, poate părea un vis frumos, dar, totuși, va fi o realitate sau un adevăr: relațiile parteneriale vor intra pe un culoar favorabil din 28 mai, în urma intrării planetei Venus în zodia Taurului, care, până pe 23 iunie, va crea cele mai frumoase condiții astrale pentru împăcarea părților, atenuarea conflictelor, revenirea la o atitudine rezonabilă față de motivul vrajbei, abordarea lui mai logică, mai puțin subiectivă sau exagerată și abuzivă.

Răstimpul trebuie speculat cu temeinicie, fără amânări, pentru că cele trei săptămâni cât va dura acest context vor trece repede și acționat pe această direcție care le este favorabilă atât Scorpionilor, cât și adversarilor lor.

Între 29 mai, după ora 20:23′, și dimineața zilei de 1 iunie, perioadă utilă, doar până la un punct, rezolvării unor chestiuni litigioase în plan financiar sau material: partaje, moșteniri, despăgubiri, intrări în posesie, revendicări, recuperări pentru că răstimpul va fi marcat de Luna Nouă în Gemeni, din 30 mai, care va avea și niște merite: va permite dialogul, schimbul de idei, analiza din alt punct de vedere al subiectului conflictual, dar, de la un punct încolo, va accentua discuțiile gratuite, pierderea de timp în speculații rupte de realitate, vehicularea de știri deformate, înțelegerea superficială a lucrurilor și instabilitatea opiniilor (răzgândiri frecvente).

Între 1 iunie, după ora 8:49′, și 3 iunie, efort de a evada din cotidian în zone de trăire și gândire care să le dea satisfacție.

Scorpionii se vor refugia sau vor căuta cu predilecție lecturile esențiale, viața creștină, trăirea religioasă, universul artelor, valorile morale, preocupările care înalță, educă, ridică spiritual și purifică. Se va menține cota de alertă privitoare la solicitarea astrală îndreptată spre zona cerebrală; risc de traumatisme pe corpul fizic, mai ales în zona capului.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Urmărește-ne pe Google News